Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnám "összpontosítani"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám "összpontosítani" az orgazmusaimat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves lány vagyok, és olyan adottsággal rendelkezem,hogy képes vagyok spriccelős orgazmusra.

Az egyetlen problémám, hogy aktus során sokszor van az, hogy érzem, hogy nagyon jó, elmegyek, viszont olyan "elfolyó" érzés, nem akkora jellegzetes orgazmus, mint ami csikló esetén van. Nincsen remegés, hüvely összehúzódás, és az az igazi kielégültség érzését sem érzem. Viszont ebből az orgazmusból egy aktus alatt több is van, van hogy egymás után pár másodperccel.

Lehet ezt valahogy szabályozni, hogy inkább kevesebbszer, de sokkal nagyobb erejű orgazmussal élvezzek el?

2016. jún. 8. 20:41
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy nem maszturbálásól van szó, hanem szexről :)
2016. jún. 8. 20:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Senki?! Vélemények, tapasztalatok?
2016. jún. 8. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Mielőtt elélveznél álljatok meg..Ezt párszor ha megteszitek ha sikerül akkor egy nagyobb orgazmus várhatsz :) Amitől tuti kielégülsz. :)

Nálam ez bevált .Próba cseresznye :)

N.

2016. jún. 8. 21:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2016. jún. 8. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Szívesen :)

Remélem hasznos ,és lesz elég önuralmatok megállni :D Nem kis dolog :) De a célért mindent :)

2016. jún. 8. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!