Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak nők akik arra izgulnak ha durván bánnak velük, esetleg megerőszakolják őket?
Azért mert néhány nő itt a gyakorin azt válaszolta hogy igen, erre izgul, ebből most levonod a véleményt hogy hazugság, hogy a nők a romantikára vágynak?
Egyfelől minden nő más.
Másfelől: én egy olyan nő vagyok, aki a vad, alázós szexre izgul. De egy párkapcsolatban nem erre vágyok a partneremtől. Arra vágyom, hogy szeressen és tudjon gyengéd és romantikus is lenni velem. Persze az lenne az ideális ha mindkettőt megélhetnénk, de ha az egyiket fel kéne adnom, a vadulást vagy a szerelmeskedést, akkor inkább a vadulást adnám fel. Mert szükségem van arra, hogy szeretve érezzem magam és ez, miközben hátrakötözött kézzel szopat a partnerem, valahogy nem jön át.
"Másfelől: én egy olyan nő vagyok, aki a vad, alázós szexre izgul"
Hát nézd, lehet van abban valami amit mondasz, de számomra eléggé összeegyeztethetetlen a két dolog. Ha egy nő 5-6 emberrel b.@.z@tja magát és arra izgul hogy kikötözve tömik belefele a f@hszt, olyanról eléggé nehezen tudom elképzelni, hogy egy érzékeny romantikus lélek lenne...:D
Az más kérdés, hogy megtudja magát romantikázósnak is játszani, mivel a társadalomban az az elfogadott női szerep, ilyennek is kell látszódni, mivel azt egy nő se szereti ha qurvának nézik olyanok, akitől nem akarja, hogy annak nézzék...;)
Kérdező, ha ennyire nem a te világod a BDSM, hogy alap fogalmait sem érted, akkor inkább tényleg ne foglalkozz vele.
Az erotikus vágyak nem tudatos szinten eldöntött dolgok. Azokat lehet megélni, elnyomni, azonosulni velük vagy idegennek érezni.... Az ember nem kiválasztja a lelkiségének és érzelmi síkjának megfelelőt egy katalógusból. A BDSM vágyak csak vannak. Annak, hogy aki megéli azokat, milyen beállítottságú emberileg, milyen romantikus, milyen művészi, vagy milyen tudományos lelkületű, ehhez kb nulla köze van.
vagyis??
Aki egyszer Qrva intim kettesben a hitvesi ágyban, az szerinted "vállalja magát" és legyen Qrva a hivatalban meg a hétcsillagos étteremben is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!