Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak mennyire vonz titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mennyire vonz titeket és miért?

Figyelt kérdés
Ha nálatok idősebb a nő, de nagyon ellaposodott a szexuális élete és nektek kell visszahozni a szexuális életbe?

2016. jún. 7. 19:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

+#3-as !

Felhúznád magad és egy seggest a plugra?

2016. jún. 9. 08:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Vállalom!! Írj!! Minden vágyam egy idosebb nő!!
2016. jún. 24. 21:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Kérdés hogy mire hajlandó. Lehet hogy pont azért laposodott el, mert minden ötletet visszautasít. Ha bevállalós, sok ötletet be lehet vetni, (BDSM, stb.) ha már az előző pasija nem volt benne partner. De ha hisztis vagy feminista, akkor esélytelen.
2016. júl. 6. 12:28
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Semennyire nem vonzanak a pókháló pinájú lerobbant háziasszonyok amikor mindig van fiatalabb és jobb.
2016. júl. 6. 12:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Engem nagyon vonzana. Én meg az az eset vagyok, aki túl hamar kötött ki, és a partner nincs benne az új dolgokban. 26/F
2016. aug. 1. 14:04
 16/18 Lassmich Ruhe ***** válasza:

Nem szoktam ilyet, de:

14-es keress már valami netes webshopot modort és stílust vásárolni magadnak öcsém!

A kérdésre válaszolva: Ahogy láthattad is, ez egy igen megosztó téma, van aki teljesen rá van kattanva, és van, aki messze rohanna a kérdés hallatán is. Az sem mindegy, hogy egy 30-40 közöttit szeretne egy 50-es, vagy egy 20-éveset szeretne egy 35-40 es, stbstb. Nagyon nem mindegy ugye az sem, hogy egyébként hogy néz ki a kérdéses hölgy, mert én magam is ismerek olyan 50 körüli hölgyet, akit bármikor "behajkurásznék a kukoricásba", holott én nem vonzódom az idősebbekhez, meg ismerek olyan korombelit is, akit meg olyan messze hajtanék hogy az már egy laza maraton lenne neki.

Az öcsém pl középiskolában titokban reszelte anyám 40 éves varrónőjét. Ő teljesen rá volt izgulva, én meg könyörögtem neki hogy ezt fejezze be mert inkább tartom perverznek a dolgot mintsem bármilyen mértékben tolerálhatónak. Az öcsémnek most is 10 évvel idősebb párja van, és nagyon jól megvannak..

Rengeteg fiatal bukik rá, szerintem kaptál is pár privátot, de nem vagyok benne biztos, hogy ettől lesz jobb a nemi életed. Egy ellaposodott sexualitás okozója nem csak a partner!

Sikert kívánok!

2016. aug. 1. 14:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Írj
2016. aug. 24. 10:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jol menne!velem megjonne a kedve.volt mar idosebb nom
2016. aug. 24. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!