Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen feslett dolgokat csináltatok már, amit nem mondanátok el "senkinek?
Figyelt kérdés
Illetve, mi volt a legr!b@ncosabb dolog, amit megcsináltatok, vagy terveztek véghezvinni?:D2016. jún. 7. 17:43
11/16 anonim válasza:
Pénzért dgtam,valamint odaadtam magam egyszerre 8 pasinak.
12/16 anonim válasza:
9esnek: ne csak tervezd, hidd el baromi jó és izgató. Én azt szeretem ha közben még a jegygyűrűjét sem veszi le, kifejezetten izgat, ha rajta van :)
13/16 anonim válasza:
Egy ember tudott róla, de másnak azért nem dicsekedtem el vele. :D Egyik nyaraláson úgy döntöttem, hogy elegem van a megfelelési kényszerből, olyan ruhákat fogok hordani, amilyeneket otthon nem hordanék. Ez alatt azt értem hogy ribis, keveset takaró. Ehhez igazodott a többi is, smink, haj, stb.. Na meg is lett az eredménye, megtalált jópár pasi mindenféle ajánlatokkal. Igazából nem ezért csináltam, de ha már így alakult, éltem a lehetőségekkel.
14/16 anonim válasza:
Lepisiltem egy pasast aki ezért fizetett.
25N
16/16 anonim válasza:
31 éves, nős pasi vagyok. megértem a kollégákat, én is szeretem a változatosságot és a fiatal csajokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!