Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Én jobban kívánom a szexet, mint a párom.
En egy 22 eves csaj vagyok, a parom 24. A kapcsolatunk "elejen" sem volt az az ejjel-nappal kivanos fajta, de most, ha alkalmunk van ra, sem tortenik tobbszor, mint heti 1, max. 2 alkalom.
Altalan hetvegente, max egyik hetkoznap talalkozunk/alszunk egyutt. Van , hogy pentektol hetfo reggelig 1-szer bujunk csak ossze. Probalkoztam, hogy ramaszok, de nem jott be, hirtelen valahova mennie kell mindig .. De ha meg szexelunk, elvezi. Masik no biztos nincs a dologban, legalabbis fizikailag. Mindig mondja, hogy el akar venni meg "majd, ha oregek leszunk" .. Lassan egy eve vagyunk egyutt. Mit tegyek? Ugy vettem eszre, hogy o nehezebben mutatja meg magat fenyben. Sokaig gyozkodtem a kozos furdesrol, mostmar havi 2-3-szor azert furdunk egyutt, de akkor sem mindig kivan meg. Az elmult par honapban fogytam 13 kilot, de eddig neki a vekonyabb lanyok tetszettek. Tippek? Koszonom elore is!
KOMMUNIKÁCIÓ
Meg kell kérdezned tőle hogy ez miért van, nem hiszem el hogy 1éve lassan együtt vagytok de nem tudjátok megbeszélni az ilyen dolgokat.. Mit vársz? Mi nem tudjuk kitalálni azt ami a párod fejébe van, lehet veled nem elégedett lehet önmagával nincs megelégedve, de ezt neked kell vele tisztáznod. Úgy hogy megkérdezed, egy beszélgetésen nem múlik a kapcsolat, lehet mindkettőtöknek jó lenne.
Egyszerűen más szinten van a libidója.
Meg ahogy meséled...én nem is tudnék a barátnőm nélkül fürdeni. Szóval szerintem az az egyáltalán nem kívánós fajta. Nem lehet, h sokat masztizik, vagy durván stresszel?
Elégedetlen a külsejével, de mással is?
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!