Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak? Én jobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Én jobban kívánom a szexet, mint a párom.

Figyelt kérdés

En egy 22 eves csaj vagyok, a parom 24. A kapcsolatunk "elejen" sem volt az az ejjel-nappal kivanos fajta, de most, ha alkalmunk van ra, sem tortenik tobbszor, mint heti 1, max. 2 alkalom.

Altalan hetvegente, max egyik hetkoznap talalkozunk/alszunk egyutt. Van , hogy pentektol hetfo reggelig 1-szer bujunk csak ossze. Probalkoztam, hogy ramaszok, de nem jott be, hirtelen valahova mennie kell mindig .. De ha meg szexelunk, elvezi. Masik no biztos nincs a dologban, legalabbis fizikailag. Mindig mondja, hogy el akar venni meg "majd, ha oregek leszunk" .. Lassan egy eve vagyunk egyutt. Mit tegyek? Ugy vettem eszre, hogy o nehezebben mutatja meg magat fenyben. Sokaig gyozkodtem a kozos furdesrol, mostmar havi 2-3-szor azert furdunk egyutt, de akkor sem mindig kivan meg. Az elmult par honapban fogytam 13 kilot, de eddig neki a vekonyabb lanyok tetszettek. Tippek? Koszonom elore is!

2016. jún. 6. 21:25
 1/3 anonim ***** válasza:
67%

KOMMUNIKÁCIÓ

Meg kell kérdezned tőle hogy ez miért van, nem hiszem el hogy 1éve lassan együtt vagytok de nem tudjátok megbeszélni az ilyen dolgokat.. Mit vársz? Mi nem tudjuk kitalálni azt ami a párod fejébe van, lehet veled nem elégedett lehet önmagával nincs megelégedve, de ezt neked kell vele tisztáznod. Úgy hogy megkérdezed, egy beszélgetésen nem múlik a kapcsolat, lehet mindkettőtöknek jó lenne.

2016. jún. 6. 21:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Mielott ilyen taplo modon irsz kozlom, beszeltunk errol, azt mondta nincs baj, stb. Folyamatosan hangoztatja, hogy mennyire tetszek neki, szeret, szoval ez is. kizarva. Az teny, hogy most fogyokurazik, mery zavarja, hogy felszedett par kilot. En ilyenre nem is gondoltam sose, hogy ezert nem, de lehet benne valami. Azert fordultam az oldalhoz mert mar annyiszor beszeltunk errol, hogy kinosnak latom mar felhozni. De akkor biztos az onbizalomhiany lehet.. a stilus ellenere koszonom a segitseget.
2016. jún. 6. 21:46
 3/3 Noren1989 ***** válasza:

Egyszerűen más szinten van a libidója.

Meg ahogy meséled...én nem is tudnék a barátnőm nélkül fürdeni. Szóval szerintem az az egyáltalán nem kívánós fajta. Nem lehet, h sokat masztizik, vagy durván stresszel?

Elégedetlen a külsejével, de mással is?

26/F

2016. jún. 7. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!