Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kívánom most egyre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kívánom most egyre többször, és egyre jobban a szexet? F

Figyelt kérdés
Én még szűz vagyok, és mostanában egyre gyakrabban kell ki elégítenem magam, tegnap is 10 szer csináltam, nem egymás után, hanem el telt közötte egy kis idő. És egyre jobban is kívánom, úgy szokott lenni, hogy egyszer csak hirtelen eszembe jut, és olyankor nagyon meg kívánom, és nagyon fel áll a nemiszervem, és már rögtön be kell zárkóznom valahová, hogy csináljam. Amikor először csinálom egy nap, akkor szoktam kb 3 órán keresztül is egy orgazmussal. Nem zavar igazából, csak kíváncsi vagyok, hogy most miért kívánom egyre jobban.
2015. szept. 3. 16:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Bár meg tudnám mondani. Én is néha nagyon, olyankor egész nap bírnám, máskor meg alig kívánom. Bioritmus, időjárás frontok, táplálkozás, vitaminok, hormonszint ingadozás, hangulat ingadozás, akármi szóba jöhet, még nem jöttem rá, mitől van, és már nem is kutatom az okát, mert esélytelen, hogy valaha is rájöjjek.
2015. szept. 3. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!