Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jogos a barátnőm kérése? Csak akkor hajlandó az anális szexre, ha előtte én is kipróbálom műfarokkal.
Nagyon szeretem az anális szexet, akartam volna csinálni a jelenlegi barátnőmmel, de ő ellene van. Azt mondta ha előtte én is kipróbálom egy műfarokkal és őszintén élvezem, akkor utána bármikor seggbe dughatom őt.
Ti mit reagálnátok erre?
Soha nem értettem miért lenne attól prűd valaki hogy nem szíve csücske az anál. Akkor ha nem akarom hogy a mellkasomra szarjanak és szétverjék papuccsal az is prűdség? Vagy ha nem hagyom hogy más lehugyozzon? Az anál alig jobb egy picivel ezeknél gusztustalanságban a számomra csak az még fájhat is macerás és fertőzés veszélyes.
Semmi bajom ha valaki szereti ettől még nem értem én miért lennék kevesebb ha nem szeretem.
alap.
én ezt így ajánlom fel a csajoknak,hogy ha meg csinálhatnak akkor én is őket.
Én is szeretem az analis szexet és ha ilyen feltételekkel lehetne akkor ám legyen !
De nézd a végét hogy utana te jösz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!