Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jogos a barátnőm kérése? Csak akkor hajlandó az anális szexre, ha előtte én is kipróbálom műfarokkal.
Nagyon szeretem az anális szexet, akartam volna csinálni a jelenlegi barátnőmmel, de ő ellene van. Azt mondta ha előtte én is kipróbálom egy műfarokkal és őszintén élvezem, akkor utána bármikor seggbe dughatom őt.
Ti mit reagálnátok erre?
:D
Ha azt mondom, hogy jogos, akkor simán seggbe rakhat a barátnőd?
Szerintem érdemes kipróbálnod, mert teljesen új élmény lesz. Főleg, ha a barátnődnek sikerül úgy elélveztetnie téged, hogy a farkadhoz hozzá sem ér.
22/L
Valszeg az idióta barátnőd ezt valami fórumon olvasta, itt is folyton puffogtatják ezt a zseniális gondolatot az análfóbiás csajok. Mondd neki, hogy legközelebb akkor nyalod ki, ha ő is kinyal előtte téged.
Amúgy meg ha nem akarja az anált, akkor nem kellene erőltetni.
Gondolom arra célzott, hogy annyi kedve van hozzá, mint neked...
De a kölcsönösség alapján, ha te benne vagy és neked tetszik, akkor hajlandó ó is kipróbálni!
A nyalásos megjegyzésre:
Az az orális szex rész, tehát a szopás a megfelelője, tehát a viszonzott nyalás erősen csúsztatott....
"a viszonzott nyalás erősen csúsztatott"
Mint ahogy a viszonzott análszex is erősen csúsztatott, ugyanis a férfi számára normál esetben egyáltalán nem része a szexnek, hogy beléhatolnak.
Normális esetben az sem része a szexnek hogy a lány seggébe hatolnak. És valóban, segglyuka mindenkinek van és ugyan olyan, szóval ha a lányokéba lehet ezt-azt dugdosni akkor a fiúkéba is lehet ugyan úgy.
Kérdező, ha úgy gondolod az anális szex élvezhető a lány számára is, akkor mitől félsz? Hisz Te is élvezni fogod. Próbáld csak ki. Minden fiút seggbe kéne igazából dugni aki annyira isteníti az anális szexet. Kíváncsi lennék mindegyik fejére közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!