Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, a csupasz vagy a természetes pénisz jön be jobban nektek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy a farkam melyik állapotban tetszik nektek jobban. Képet küldök és véleményt kérek, hogy melyik számotokra az izgatóbb.2016. jún. 5. 19:15
11/16 anonim válasza:
Nekem sem a teljesen csupasz, sem az őserdő nem nyerő. Legyen rövidre vágva és legyen ápolt!
12/16 anonim válasza:
Csupasz. Lehetőleg rövid fitymával vagy nélkül.
13/16 anonim válasza:
Az exem csupasz volt eddig azt hittem az jönn be, de akivel most vagyok annak természetes és oda vagyok érte. Mint hogy az egyik hozzászóló mondta, a pasi a lényeg.
15/16 anonim válasza:
Csupasz. Exemnek volt szőre es merőben mas volt a szopás. Mostani baratom csupasz es jobban vagy hozza gusztusom 16L
16/16 anonim válasza:
Képet ne küldj, de nekem a csupasz jön be. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!