Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kb. mennyi idő alatt fog elélvezni?
ha egy hete nem elégült ki, akkor orális szex során ha ő diktálja a tempót szerintetek mennyi ideig fog tartani? az igazság az, hogy nem sokidőnk lesz privátban csak pár perc, de az jól eldugott helyen, úgy tervezem, hogy majd guggolok ő meg majd, ahogy szeretné olyan három-négy perc elég lesz neki? nem vagyok túl tapasztalt ha orálnál én vagyok a passzív általában én irányítom a pasikat, ez most kivételes alkalom
mindketten fiatalok vagyunk még ő 29 én 20
Olyan 13 perc és 47 másodperc, tekintve, hogy enyhe észak-északkeleti szél fúj, és a Nap a zenitben delel...
Remélem, te is belátod a kérdésed megválaszolhatatlanságát :)
Szerintem ezt nem lehet megjósolni, lehet, hogy 20 másodperc, lehet, hogy 20 perc. Függ a technikádtól is, azt le tudom, írni, én mitől mennék el gyorsan, de max privátban.
Amúgy meg félbe ne hagyd, az a legszarabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!