Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy férfi lakótársat. Szerintetek van arra esély, hogy ne akarjon majd szexelni velem?
"A másik félelmem, hogy így nehezebb lesz e ismerkednem, félreértik ezt a férfiak, ha elmondom hogy egy másik pasi a lakótársam?"
Engem ez pl. eléggé zavarna. Semmiképp ne ezzel kezdd az ismerkedést!
Több lány lakótársam is volt már. Egyikre sem másztam rá és ők sem rám. Persze volt, akivel hamar elváltak útjaink, de ennek más okai voltak.
Szóval nyugodtan vágj bele. Jó lakótársat találni nehéz, de nem az illető nemén fog múlni...
Hidd el, tapasztalat! :D
A kérdező azt kérdi, van-e esély, hogy ne akarjon az illető szexelni vele.
Szerintem arra gondol, hogy jó lenne, ha akarna vele:)
Nem értem az eddigi válaszolók nagy többségét.
Kérdező én lassan 1 éve élek lakótársként egy lánnyal. Bár mi 3-an vagyunk egy 3 szobás lakásban. A harmadik lakótárs is fiú.
Dugni sosem akartam vele, mert nem vonzódunk egymáshoz és nincs meg köztünk semmilyen kémia. (A másik srácnál is ugyanez a helyzet, én tartózkodó vagyok, ő meg ilyen friendzone-os jófiú, aki nem akar semmit, de azért haverkodik lányokkal)
A lány lakótársam gond nélkül ismerkedik, egy férfit sem érdekelt még soha hogy férfiak a lakótársai. Ha férfiak és nők együtt élnek úgy hogy nem rokonok és nincsenek kapcsolatban, nem gondol senki egyből szexorgiára.
24/F, a lány 22, a másik lakótárs 23.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!