Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szexeltetek análisan terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 21:06
3/9 A kérdező kommentje:
miért lennék beteg ?
2016. jún. 4. 22:32
4/9 anonim válasza:
En szexeltem volna a parommal igy, csak o nem akatra... :(
5/9 anonim válasza:
Terhesség nélkül sem. Erre ott van az a gyönyörü punci!
6/9 anonim válasza:
Terhesség alatt!!?? Persze, nem lesz semmi baja a babának, de ez azért mégis olyan szánalmas..
7/9 anonim válasza:
Igen, rendszeresen, de az asszony szerencsére nem tudta meg. 31/F
8/9 anonim válasza:
Még nem, mert nem volt terhes az asszony. De egyébként csináljuk néha análisan, szóval miért ne?
30/F
9/9 A kérdező kommentje:
az anál úgy látom elég megvető téma még mindig hahó 21. században élünk ne legyünk ennyire prűdek :)
attól hogy kismama lettem még nem kell elhanyagolnunk a szexet számunkra nagyon fontos volt mindig és az is marad remélem
csak érdekeltek a tapasztalatok
előtte csináltuk már párszor nem a legkellemesebb nekem de mindent megadok a páromnak amelyik kutya otthon jól lakik az nem megy máshova enni :)
2016. jún. 6. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!