Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vízben való szexhez kell koton?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vízben való szexhez kell koton?

Figyelt kérdés
Mi van ha koton nélkül csináljuk? Elévezés nélkül.

2016. jún. 3. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
A védekezést a víz nem helyettesíti, ellenben baromira kellemetlen, meglepően "száraz" érzés (a víz nem a legjobb síkosító), plusz rengeteg fertőzés forrása. Szóval saját tapasztalataim alapján én nem ajánlom.
2016. jún. 3. 19:37
 2/5 RRR ***** válasza:

ahogy az 1 írja

meg a víz

kimossa a puncinedvet és kidörzsölődik...

2016. jún. 3. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Mit ertesz vizben sex alatt?

Publikus uszodaban, tengerparton a sos hullamok kozott, sajat kis furdoszobadban a 2 szemelyes sarok kadban vagy bemasztok a szomszed jacuzzijaba?

Egyreszt, ahogy fentebb irtak, a viz kimoshatja a punci juice-t, masresz konnyebben lehet fertozest elkapni, foleg ha olyan vizben csinaljatok. Ha otthon a kadban, akkor is erdemes elotte kimosni a kadat.

De tenyleg ne elvezz el, mert qrva gusztustalan ahogy a spermacsomag ott lebeg a vizben, foleg ha masnak a medencejeben csinaljatok :D

2016. jún. 3. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:

"De tenyleg ne elvezz el"

El nem tudom képzelni, hogy bárki elélvezzen vízben, kifejezetten kellemetlen érzés vízben szexelni (majdhogynem fájdalmas).

2016. jún. 3. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
El nem tudom képzelni, hogy bárki elélvezzen vízben - nem vagyok ra buszke, mert eleg parasztsag volt reszunkrol, raadasul fertozesveszelyes is, de mi a parommal csinaltuk a volt fonokom jacuzzijaban es elelveztunk mindketten. Nem volt egyaltalan fajdalmas, csak utana volt undorito, amikor probaltam kihorgaszni a 'gyerekeket' a lepkehaloval :DD
2016. jún. 3. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!