Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Különösen a régi időkből sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különösen a régi időkből sok olyan élethelyzetről hallok, amikor egy nő (néha férfi) fiatalon maradt egyedül, és egyedül is nevelte fel a gyerekeit - de hogyan bírták ki szex nélkül?

Figyelt kérdés
Egy beszélgetésen alakult ki ez a vita. Nagyon sok olyan élettörténetet olvastam mostanában, amikor főleg régen az anya kicsi gyerekekkel fiatalon maradt egyedül, és egyedül nevelte fel a gyerekeit, nem is házasodott újra. Nekem ugyanakkor hihetetlen, hogy valaki mondjuk a harmincas éveiben egyedül marad, és már nem is lesz szexuális kapcsolata - ezt hogyan bírhatta ki? Mit gondoltok erről?

2016. jún. 3. 14:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem rád értettem hanem általánosságban, de gondolom a szívedre vetted, ezért pontozt
2016. jún. 4. 21:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem rád értettem hanem általánosságban, de gondolom a szívedre vetted, ezért pontozták le. Senki nem mondta, hogy egyedülálló anyakénd kefélj mindenkivel vagy tarts szeretőt.

De elég nevetséges a gyerekekkel takarózni és elnyomni a természetes vágyaidat. Ugyanúgy lehet kapcsolatot kezdeni.

2016. jún. 4. 21:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Miután úgy kezdted a mondandódat, hogy "aki ilyeneket képes írni" és engem idéztél-nem pontosan, kisarkítva, gondolom, jogosan vettem úgy, hogy nekem szólt a válaszod, hiszen én voltam az, aki ilyeneket képes írni. Nem sértettél meg, csak nem gondolom, hogy megérted a helyzetet. Nem takarózom a gyerekekkel, csak van felelősségérzetem. És utálom, ha a férfiak könnyen kaphatónak és eldobhatónak tartják az egyedülálló anyákat. Ezt mondjuk nem te mondtad, de a mai világban irtó nehéz olyan partnert találni aki megbecsül és azért szeret aki vagy, értelmes nő nem szexpartnerekre vágyik.
2016. jún. 4. 21:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

16 sem voltam, amikor apám meghalt, anyám meg lelépett egy barátjával. Fél pénzért, feketén vállalt éjszakai vagonrakásokból tartottam fönn magam és a lakást, mert nem akartam otthonba kerülni. Természetesen akkor mocskosul haragudtam rá, de később beláttam, 36 évesen nem áshatta el magát. Ember ő is, és boldogságra vágyik, mint mindenki más. Most 77 éves, és sohasem ment még egyszer férjhez. Azt mondta, olyan férfit nem talált, aki apám helyébe léphetett volna.

Ha valaki, én aztán utálhatnám és szajházhatnám a nőket, mégsem így van. Imádom a női nemet, még most, 57 évesen is. :-))

Ugyanakkor azt is látni kell, kérdező, hogy a nők nem úgy vannak bedrótozva, mint a férfiak. Krízishelyzetben eszükbe sem jut a szex, csak a túlélésre játszanak. Egy tanulmány szerint a férfi agyában 4x akkora helyet foglalnak el a fajfenntartási, mint a létfenntartási funkciók. A női agyban ez az arány fordított. Nekik a létfenntartás a fontosabb, hiszen az utód élete is az ő életétől függ.

2016. jún. 4. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!