Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti lefeküdnétek egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lefeküdnétek egy olyan lánnyal akinek nincsen lába?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy lánnyal a neten már volt pár randi, ám a legutóbbi náluk volt, vacsorát csinált. A végén a kanapén összegabalyodva vettem észre hogy műlába van. Az egyik lába térdtől lefele hiányzik.

Titeket ez zavarna ha amúgy kedves lány, és jól megértitek egymást? A szexben ez lehet akadály? Még nem volt ilyen barátnőm, és meg is lepődtem rajta, elakadt a lélegzetem, és láttam rajta hogy szomorú lett, de elnondhatta volna az ismerkedés előtt.

2016. jún. 3. 11:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A Jóbarátok c. sorozatban volt egy ilyen a 3. évad 14. részben, amikor Chandler összejön egy csajjal, akinek szintén az egyik lába térdből hiányzik.

Ő mondjuk elfogadja a dolgot, a csaj viszont elrohan, amikor meglátja Chandler 3. mellbimbóját. XD

Sok mindenkinek vannak amúgy fogyatékosságai, ha érzel valamit a csaj iránt, akkor fogadd el. Gondolj bele, hogy te is járhatsz így, és elég rosszul esne ha emiatt elutasítanának.

2016. jún. 3. 13:13
 12/17 anonim ***** válasza:
ja, hát gondolj bele: minek egy pasinak EGYÁLTALÁN mellbimbó???
2016. jún. 3. 13:16
 13/17 anonim ***** válasza:
És a járásán nem tűnt fel??? Én ezt a sztorit így nem hiszem el.
2016. jún. 3. 14:48
 14/17 A kérdező kommentje:
utolsó! nem tünt fel a mozgásán.. gyerek kora óta nincs meg neki gondolom hozzá szokott. de egyébként se arra figyeltem és nem sétálgattunk..
2016. jún. 3. 15:12
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Csiganyomot hagyna a konyha és az ágy között :(
2016. jún. 3. 18:58
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A testi hibával élő emberek sokkal nagyobb empátiával, mélyebb érzésekkel rendelkeznek. Kevésbé hajlamosak a felszínességre, általában véve értékes emberek. Azt is tudnod kell viszont, hogy sokkal sebezhetőbbek.

Mindent egybevetve pusztán szexpartnernek nem választanék ilyen lányt.

2016. jún. 4. 13:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekel? Legalább nem szalad el, ha rácsapok a fenekére. :D

De most komolyan... Miért érdekelne, hogy az egyik lába nincs meg, ha egyébként se befolyásolja semmiben?

2016. jún. 4. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!