Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti lefeküdnétek egy olyan lánnyal akinek nincsen lába?
Ismerkedem egy lánnyal a neten már volt pár randi, ám a legutóbbi náluk volt, vacsorát csinált. A végén a kanapén összegabalyodva vettem észre hogy műlába van. Az egyik lába térdtől lefele hiányzik.
Titeket ez zavarna ha amúgy kedves lány, és jól megértitek egymást? A szexben ez lehet akadály? Még nem volt ilyen barátnőm, és meg is lepődtem rajta, elakadt a lélegzetem, és láttam rajta hogy szomorú lett, de elnondhatta volna az ismerkedés előtt.
A Jóbarátok c. sorozatban volt egy ilyen a 3. évad 14. részben, amikor Chandler összejön egy csajjal, akinek szintén az egyik lába térdből hiányzik.
Ő mondjuk elfogadja a dolgot, a csaj viszont elrohan, amikor meglátja Chandler 3. mellbimbóját. XD
Sok mindenkinek vannak amúgy fogyatékosságai, ha érzel valamit a csaj iránt, akkor fogadd el. Gondolj bele, hogy te is járhatsz így, és elég rosszul esne ha emiatt elutasítanának.
A testi hibával élő emberek sokkal nagyobb empátiával, mélyebb érzésekkel rendelkeznek. Kevésbé hajlamosak a felszínességre, általában véve értékes emberek. Azt is tudnod kell viszont, hogy sokkal sebezhetőbbek.
Mindent egybevetve pusztán szexpartnernek nem választanék ilyen lányt.
Kit érdekel? Legalább nem szalad el, ha rácsapok a fenekére. :D
De most komolyan... Miért érdekelne, hogy az egyik lába nincs meg, ha egyébként se befolyásolja semmiben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!