Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elcsábítani egy 40 körüli pasit?
Illetve ebben a korban lévők! Mire vagytok vevők?:D
Mi az amire rögtön kőkemény lesz?
Nem feltűnő dolgokra gondolok, mondjuk egy egy olyan pillantás, búgó, őrülten szexi hangszínen való megszólítás, véletlen érintés, parfüm, bármi?:)
19/L
Látom fáj az igazság. Inkább rendezd a kapcsolatodat a fateroddal, te apakomplexusos szerencsétlen.
Vagy csak az egzisztenciára hajtasz?
11/12 szerintem fuss el innen messzire de gyorsan!!!
Nem neked tették fel a kérdést!!!!
Ahogy írtad abban a sorrendben plusz egy kedves mosoly ....
és máris a tiéd vagyok!
Azért egy csomó férfi ebben a korban már egy kicsit kifinomultabb igényekkel - is - rendelkezik.
Pár év és én is 40 -es leszek, ettől még nekem az hogy 19 éves egy lány még nem a világ.
Garancia a 19 éves kor, hogy jól néz ki? Arra hogy lesz miről beszélnünk? Arra hogy jó az ágyban?
Valamit nagyon tudni kell egy 19 éves lánynak ahhoz, hogy ne a 30 -as korosztályból válogassak.
Miért érettebbek? Azért mert megnőttek a melleik? Ha annyira érettebbek lennének, nem állítanák be a kortársaikat éretlen hülyegyereknek. Aztán majd ezek fognak 35 évesen nyavajogni, hogy mindenki lesz***a és, hogy miért nincsenek normális pasik mert még mindig 20 évesnek hiszi magát. Az utolsó válaszolónak is igaza van. Egy ilyen idős férfi azért már többet vár amit egy 19 éves kislány bem tud megadni. Inkább az az éretlen, akinek 40 évesen elég egy punci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!