Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vetem meg mélységesen és nézem le azokat a nōket akik szopnak és ráadásul még élvezik is? 18/N
Figyelt kérdés
2016. jún. 2. 17:55
2/22 anonim válasza:
Nem értem, és soha nem fogom megérteni, hogy miért kell valakit a szexuális szokásai alapján megítélni, miközben lehet, hogy egy nagyon jó emberről beszélünk, aki szeretettejes légkörben éli az életét és hasznos tagja a társadalomnak. És itt most nem csak a szopásról beszélek, hanem bármely olyan szexuális szokásról, ami esetleg nem hétköznapi...N/28
4/22 anonim válasza:
nézd le,nem baj de őket nem csalják meg,mi pasik azokat nézzük le akik nem.
5/22 anonim válasza:
Én nem vetem meg, de szerintem undorító, próbáltam nem így állni hozzá de ez van. Sose szopnék le senkit, max. akit nagyon szeretek.
6/22 anonim válasza:
Nevelésedben/felnőtté érésed folyamatában keresd a választ. Az is lehet, hogy ellenségeidnek hiszed a férfiakat, és árulónak azokat a nőket, akik a kedvükre tesznek önként.
9/22 anonim válasza:
Pasiként én is megalázónak tartom, ha egy nő csak les**p, mint akivel normálisan szexelek is( az ő részéről).
10/22 anonim válasza:
Mert prűd és keserű suna vagy!! És te nem csinálod az a te dolgot! De majd ha a pasid emiatt fog félrelépni ,ne csodálkozz!! A pasik szeretik az orált!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!