Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit tennétek ha az addig imádott fiú megerőszakolna? Ráadásul hátulról.
Látleletet vetetnék a sérüléseimről és feljelenteném szexuális erőszakért, már csak azért is, mert úgy érezném, hogy ennyivel tartozom azoknak a nőknek, akivel még jó eséllyel megtenné, ha azt gondolná, hogy következmények nélkül megteheti.
És örülhetne, hogy nem a másik alternatívát választom, ami amúgy megfordulna a fejemben.
Ha análisan ,akkor tuti nem hagynám életben.
Ha normálisan akkor is feljelenteném.
Hogy tud megerőszakolni, akit imádsz?
Eddig biztattad koslattál utána felbújtottad, utána meg szűzqrvaként vissza táncoltál?
Tehát bejön neked és ő pedig letámad, lekötöz és megerőszakol?
Dehát na… inkább nem mondok semmit…
Feljelentem és kész.
úgy látom csak engem nem jelentett fel a barátnőm :)
Ő tipikusan olyan hogy ne... eljátssza a sértődékenyt, meg hogy nem akarja, meg hogy jajj hagyj már.. ellenkezik. menekül. Aztán utána mégis odamondja, hogy mennyire élvezte.
Nem mindig ilyen, csak ilyen is van. Lényegében arról szól a dolog, hogy amikor akarom akkor megtörténik. Nincs nem, mert akkor is. De a végén mindig ott fekszik kielégülten aki majd szétcsap a boldogság és az öröm.
#7: Hú, de örülök, hogy nem én vagyok a barátnőd...
Gyanítom, hogy a barátnőd is csak azért mondja, hogy jó volt neki, mert tudja, hogy ezt akarod hallani.
8# as minden nő ijen majdnem mint ahogy a 7# es irta amejik nem ijen az magátil mászik rá a férfira
a végén mindegyikük kielégülten fexik és nem mondja amit hallani akarok hanem látom rajta a jo kedvet a kielégült arcot
sajna te kakukktojás vagy
szomorú lehet neked meg a pasidnak is ha van ijen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!