Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti mit tennétek ha az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit tennétek ha az addig imádott fiú megerőszakolna? Ráadásul hátulról.

Figyelt kérdés

2015. júl. 24. 18:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Fiúk! a kérdés lányoknak szól.
2015. júl. 26. 11:33
 12/18 anonim ***** válasza:
25%

Lelazulnék.. Átadnám magam az érzésnek... És egy nagy orgazmussal jutalmaznám.. !! :]

Hiszen IMÁDOM!! ;) :P

Hátulról egyébként is élvezetes a behatolás. Sokan direkt úgy veszítik el !! :)

Ha kicsit ellenkezel, mégjobban beindul !! Jobban fogod kapni az ívet !! :))

Majd kövi szexnél" vissza erőszakolod ,, !! :D

23! L

2015. júl. 26. 11:51
 13/18 anonim ***** válasza:
95%

Beszerezném az ahhoz szükséges cuccokat, és legközelebb, amikor mélyen alszik hason fekve, az ágytámla rácsaira feltennék két oldalt láncos bilincseket, és hirtelen rákattintanám őket a csuklóira. Utána a lábait már könnyebb lenne a bokájánál ráhurkolt kötelekkel az ágy hátsó lábaihoz rögzíteni.

Aztán hátulról megerőszakolnám egy olyan méretű felcsatolható pénisszel, mint az ő pénisze, hogy ő is tapasztalja meg, milyen érzés.

2015. júl. 26. 18:52
 14/18 anonim ***** válasza:
#13-as :) Még lehet hogy élvezném is.
2015. júl. 26. 18:54
 15/18 anonim ***** válasza:
73%

Követelném, hogy azonnal kezdje el újra, "előlről"!

30/N

2015. aug. 7. 20:21
 16/18 anonim válasza:

Ha imádod akkor valószínű élvezned is kellett! Legalább egy picit... Vagy szimplán jó nagyot csalódtál?

Készülj fel...

velem nagyon sokszor megtörtént már életem során,hogy erőszakoskodtak velem.

Talán a homlokomra van írva!? Nem tudom de..Én ezt hozom ki a pasikból, egyszerűen bántani akarnak...

Én többségében olyanokkal futottam össze akik nem riadtak vissza ilyen dolgoktól,és elvették amit akartak. Szóval elég sok van,készülj fel!

2015. aug. 14. 13:59
 17/18 anonim ***** válasza:

1. az imádott fiú nem erőszakolna meg

2. ha egy ffi megerőszakolna, akkor rendőrség, kórház, esemény utáni, feljelentés

2015. aug. 21. 16:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha imádom, akkor miért lenne erőszak? Az anált is szeretem.
2015. nov. 17. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!