Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit tennétek ha az addig imádott fiú megerőszakolna? Ráadásul hátulról.
Lelazulnék.. Átadnám magam az érzésnek... És egy nagy orgazmussal jutalmaznám.. !! :]
Hiszen IMÁDOM!! ;) :P
Hátulról egyébként is élvezetes a behatolás. Sokan direkt úgy veszítik el !! :)
Ha kicsit ellenkezel, mégjobban beindul !! Jobban fogod kapni az ívet !! :))
Majd kövi szexnél" vissza erőszakolod ,, !! :D
23! L
Beszerezném az ahhoz szükséges cuccokat, és legközelebb, amikor mélyen alszik hason fekve, az ágytámla rácsaira feltennék két oldalt láncos bilincseket, és hirtelen rákattintanám őket a csuklóira. Utána a lábait már könnyebb lenne a bokájánál ráhurkolt kötelekkel az ágy hátsó lábaihoz rögzíteni.
Aztán hátulról megerőszakolnám egy olyan méretű felcsatolható pénisszel, mint az ő pénisze, hogy ő is tapasztalja meg, milyen érzés.
Követelném, hogy azonnal kezdje el újra, "előlről"!
30/N
Ha imádod akkor valószínű élvezned is kellett! Legalább egy picit... Vagy szimplán jó nagyot csalódtál?
Készülj fel...
velem nagyon sokszor megtörtént már életem során,hogy erőszakoskodtak velem.
Talán a homlokomra van írva!? Nem tudom de..Én ezt hozom ki a pasikból, egyszerűen bántani akarnak...
Én többségében olyanokkal futottam össze akik nem riadtak vissza ilyen dolgoktól,és elvették amit akartak. Szóval elég sok van,készülj fel!
1. az imádott fiú nem erőszakolna meg
2. ha egy ffi megerőszakolna, akkor rendőrség, kórház, esemény utáni, feljelentés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!