Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szeretné kipróbálni hármasban, szerintetek belemenjek?
Figyelt kérdés
Úgy gondolta, hogy mégegy férfit behívnánk, ennek milyen előnyei és milyen hátrányai lehetnek ? Akinek van ilyen tapasztalata mit gondol erről ?2016. jún. 1. 22:29
11/19 kalandozo válasza:
Ha téged is izgat a gondolat akkor próbáld ki. Én csináltam többször. csatlakoztam párokhoz és csak jo tapasztalatom volt!
12/19 anonim válasza:
Más párhoz csatlakozni és más a saját csajod bedobni a közösbe.
13/19 anonim válasza:
Az ilyen aktusokban fontos az, hogy te is jol erezd magad. Tehat, ha nem tetszik a dolog, vagy nem kifejezetten akarod, akkor ne menj bele.
Ezt mondanam egy nonek is, akinek a baratja akar meg egy not hozni.
Egyebkent en nem mennek bele, de biztos van, aki igen. Szerintem, ha te nem akarod ez kicsit olyan "van egy baratom, aki egy biztos pont az eletemben, de lefekudnek massal is" hozzaallas.
Raadasaul meg nezzed is! Ahhhh, nem koszonom. Meg kell beszelni vele. Ezert en siman bevallalnak egy vitat.
14/19 anonim válasza:
Nézd meg a Szerelem c. filmet és utána dönts!!! ;)
15/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, többen írtátok, hogy ne menjek bele, de mégis megtettem, jobban tetszett így hármasban, de azért nem szeretném, ha ez gyakori dolog lenne
2016. jún. 3. 08:54
17/19 anonim válasza:
És mit szól a fordított felálláshoz?
18/19 anonim válasza:
És hogy tortént ? Egyszerre is nyomtátok mind 2 en? Úgy értem h anál meg punci is egyszerre? Es ha pl. szopta a másik srácot az sem zavart? Vagy ha bele élvezett a baratnődbe vagy ijesmi?
19/19 mantis religiosa válasza:
Ja, tényleg mondhatnál pár dolgot, csak úgy nagy vonalakban! Hátha kedvet kapunk páran hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!