Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti várnátok egy évet a szexel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti várnátok egy évet a szexel a barátnőtökért?

Figyelt kérdés

Ragaszkodik hozzá.. Már nagyon szeretném. Neki én lennék az első én voltam már előtte lánnyal ezért is hiányzik annyira a dolog :D

A hétvégén voltunk együtt fél éve, már reméltem lesz valami, de leállitott. Semmilyen testiséget nem akar 1éves évforduló előtt. Családja vallásos elég nehezen fogadták el a kapcsolatot is.

De ő átlagos lány, nem jàr templomba már vagy ilyenek.

Azt hiszem beleörülök lassan, mert szeretem de nekem ez kevés. Sehogy nem lehet meggyőzni ötletek?

18L 19F

2016. jún. 1. 21:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
5%
Egy hetet sem várnék, ha valakivel kapcsolatban vagyok, akkor szexelek is. A kapcsolat része a szex, anélkül csak barátkozás :-P
2016. jún. 2. 08:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Miből gondolja, hogy majd pont fél év után készen fog állni rá? Te türelmetlenül vársz, majd az első évfordulón lehet, hogy bejeleneti, hogy még nem áll készen, szüksége van még fél évre vagy 1 évre..... Lehet, hogy tényleg gátlásos, de akkor is, játszon más türelmével és idegeivel. Egy párkapcsolat akkor is kétoldalú normális esetben, nem pedig érzelmileg zsarol, hogy ha szereted, akkor várj az idők végezetéig. Lehet akármennyire is gátlásos, de ha naptárhoz köti azt a vágyat, ami minket emberré tesz, akkor igazából nem is akarja, csak kifogásokat keres, max. a következő évezredben, majd újabb 2 ezer év múlva talán gyerekeitek is lesznek. Szentfazék családdal meg nem szerencsés kezdeni, mert teljesen el vannak rugaszkodva a valóságtól és ember létükre egy deka felelősséget sem vállalnak a cselekedeteikért, mert majd elmondanak 3 Miatyánkat és a Jóisten majd mindent elnéz nekik, akik meg nem vallásosak, azokat meg lenézik a legtöbben. Az sem szerencsés, hogy nehezen fogadják el a lányukkal való kapcsolatodat, igazán sose fognak elfogadni, mert nem vagy szentfazék. Haver, a helyedben hagynám az egészet a fenébe és keresnék valaki mást és kevesebb korlátozással élném az életemet, mert az élet túl rövid ahhoz, hogy fél-1 éveket pazaroljunk el feleslegesen. Ráadásul még ilyen fiatalon :)
2016. jún. 2. 09:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Majd úgy jársz, mint haver. A csaj hónapokig nem hagyta magát, mert szűz, aztán egyszer csak bejelentette a pitcsa hogy közben megcsalta.
2016. jún. 2. 21:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha a nászéjszakát akarná megvárni, még meg is érteném, de az egy éves fordulót? Ezért írtam, hogy itt valami gázszivárgás van.
2016. jún. 3. 00:17
 15/15 anonim ***** válasza:

A #11-nek igaza van. Ha nincs szex az csak barátkozás. Persze le lett pontozva.

A stex pedig nem egy vizsga amire hónapokig kell készülni.

2016. jún. 3. 03:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!