Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti várnátok egy évet a szexel a barátnőtökért?
Ragaszkodik hozzá.. Már nagyon szeretném. Neki én lennék az első én voltam már előtte lánnyal ezért is hiányzik annyira a dolog :D
A hétvégén voltunk együtt fél éve, már reméltem lesz valami, de leállitott. Semmilyen testiséget nem akar 1éves évforduló előtt. Családja vallásos elég nehezen fogadták el a kapcsolatot is.
De ő átlagos lány, nem jàr templomba már vagy ilyenek.
Azt hiszem beleörülök lassan, mert szeretem de nekem ez kevés. Sehogy nem lehet meggyőzni ötletek?
18L 19F
Ne erőltesd.
Nekem az segített, hogy sokat beszéltünk róla. Általában én kérdeztem. A barátom pedig elmondta, hogy milyen csodálatos dolog, és megértette velem, hogy nincs ebben semmi "piszkos" dolog, ez természetes, eredendően jó.
A semmi testiség az mit takar?
Nálunk 2 év után lett petting, 5 éve ninfsnszex... nem mondom, hogy lelkesedem érte, néha össze is kapunk a dolgon, de egyébként annyira nem vészes, pláne, ha pettinggel megoldódik...:)
erőltetni ne erőltesd, ne akard rábeszélni, ne kampányolj... semmi értelme és sokat árthat! Sőt, arra is készülj, hogy az évrorduló éjszakája sem olyan lesz, ahogy elképzeled
Igen, a lánynak valószínűleg szecuális szorongása van, lenne értelme pszichológushoz mennie, ha lenne bármilyen szintű szexuális élete, aminek a kapcsán rájönne, hogx baja van e vele...
ha azt monrod nem bírod, akkor hagyd ott, ha azt mondod szereted, akkor kibírod. Pontosan tudom miről bezsélsz, nekem is sok gyötrődő éjszakát okozott és néha okoz... m8ndjuk nem fél év után, az nagyon rövid idő... igazából az emberek többsége elsieti a szexet, minimum fél évet minden kapcsolatban kéne várni, sokkal összeillőbb kapcsolatok lennének, és kevesebb társfüggőség, de mindegy
ezt az alhasi fájdalmat amúgy nem értem, hallottam már a vőlegénybetegségről, de tapasztalni még félbehagyott cumi után sem tapasztaltam:O
"Csak annyit tudok mondani, hogy ha szereted megvárod. Ha nem szereted annyira hogy várj még fél évet, akkor hagyd ott, de ne kényszerítsd bele semmibe amit nem szeretne."
Csak a szokásos pofátlan a szereted akkor vársz mocsok. Nem. Ha a csaj szeretné akkor fizikailag is kívánná. Pont az ilyenek menbek majd le egy buliba vagy osztály kirándulásra ahol két feles után az megy át rajtuk aki akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!