Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem nyalom ki soha az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem nyalom ki soha az idősebb barátnőmet el fog hajtani?

Figyelt kérdés
Nem rég jöttünk össze, most volt az első szex. Ő izgatta szájjal a farkam én viszont nem viszonoztam mert utálok nyalni, nem kívánom, nem szeretem csinálni. Úgy láttam rajta hogy várná a viszonzást, de én gyorsan a tárgyra tértem és így megúsztam, kicsit lehet csalódott volt. Nem tudom hányszor játszhatom ezt el vele. Az eddigi barátnőim nem igényelték (16-20 évesek), ő viszont 29 éves ha számít ez.

2016. jún. 1. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
mint a magzatot,ugy elhajt,és jólteszi.
2016. jún. 1. 18:42
 2/7 Linó03 ***** válasza:
82%
Én a sz_pástól undorodtam eleinte, de aztán megváltozott. Fejben ne zárkózz el, mert biztos lesz olyan, akinek fontos lenne. Hogy ő milyen, azt nem tudom.
2016. jún. 1. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:
93%

Az orális szex nem korfüggő. Én is 29 éves vagyok és nálam alap. Szerencsére a páromnál is, nálunk ez oda-vissza működik. Nekem soha nem kellett volna olyan pasi, aki nem nyal, mivel az azt jelentette volna, hogy nem egyeznek a szexuális igényeink, innentől fogva nem sok értelme van együtt lenni egy olyannal, aki nem tudja-nem akarja megadni azt, amit én szeretek és amit ugyanakkor én meg adok.

Szóval teljesen elképzelhető, hogy emiatt szakítani fog. Úgyhogy szerintem ha annyira számít neked, akkor megpróbálkozhatnál vele, hogy viszonozod, viszont nem erőszak a disznótor, ha ez neked abszolút nem megy, akkor meg legyél vele őszinte, hogy együtt lehessen egy olyannal, akivel egyeznek az igényei, mint ahogyan te is egy olyannal, akivel meg a te igényeid egyeznek.

2016. jún. 1. 18:44
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
te egy önzö vagy,remélem kidob.
2016. jún. 1. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Kerdezd meg tole
2016. jún. 1. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

Ha van esze, elhajt.

Én igénylem, önző emberrel nem vagyok.

Nálam azzal indul, ha nem nyal a partner, akkor én nem is megyek tovább, és szex sem kell, mert anélkül élvezni sem tudom.

(28 leszek.)

2016. jún. 1. 19:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
29 éves felnőtt nő, aki valószínűleg egy párkapcsolatban igényli a KOMMUNIKÁCIÓT. Látszik, hogy nagyon távol vagy a 30 körülieknél elvárható érettségtől, hiszen az egészet úgy fogod fel, hogy "megúsztad", "eljátszod ezt vele", ahelyett, hogy inkább őszintén elmondanád neki, hogy számodra ez nem része a szexualitásnak, nem szereted csinálni. Aztán majd eldönti, el tudja-e ezt fogadni.
2016. jún. 1. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!