Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nektek bejönnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mádár0218 kérdése:

Lányok! Nektek bejönnek?

Figyelt kérdés

Nektek bejönnek a vékony srácok? ( nem gyengék, és nem is anorexiásak)

Kort is írjatok!

2016. jún. 1. 18:01
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Attól függ,mennyire vékony,ha egy deka izom sincs rajta,az nem jön be.Alapból aki semmit nem sportol,az nem tetszik:D Szóval ha már kissé izmos,akkor jó,de a full vékonyak nem jönnek be.
2016. jún. 1. 18:07
 2/9 Linó03 ***** válasza:
Ha a vékonysága nem megy az "ereje" rovására, akkor igen. De azért egy kis izom legyen rajta. Tudom, hogy valaki alapból tök vékony alkat, és ha edz, a körméretei akkor sem változnak, de az alakja és a benyomása igen.
2016. jún. 1. 18:08
 3/9 anonim ***** válasza:
#2 Több ilyen kéne, mint Te :P Legtöbben csak azt hajtják, hogy gyúrjál ha vékony vagy, de azt nem értik, hogy attól a "körméretek" nem változnak. (majd' 80kg vagyok (176cmhez), de így is jön a "vékony vagy, gyurjá má")
2016. jún. 1. 18:19
 4/9 anonim ***** válasza:
mi az a körméret 3-as? kérdező, ha nem gyenge meg anorexiás, akkor neked mi a vékony?? az átlagos alkatról beszélsz és az bejön mindenkinek, a ropik meg a fiatal csajoknak bejön, egy kor felett már nem annyira, de ha a pénztárcád vastag, nekik is bejössz
2016. jún. 1. 18:21
 5/9 anonim ***** válasza:
176/80 az mióta vékony?? haveromnak fullos csaja van, a srác 176/50. akkor te szerinted a kövér ember 176/200-nál kezdődik? csak azért mondom mert először tisztázni kéne mi a vékony, jó mondjuk az is igaz, hogy mindenkinek más :)
2016. jún. 1. 18:24
 6/9 anonim ***** válasza:

#5 Attól a derekam, csuklóm, bokám, stb. vékony, csak van rajtam izom. Konkrétan a 34/44 gatya leesik a derekamról, de vádliban/combban meg épp hogy jó, pólómból is legtöbb S-es. Ez mi, ha nem vékony? :D

Ing viszont vagy lóg vagy vállban/karban kicsi (pedig nem vagyok az a nagy gyúrós)

2016. jún. 1. 18:35
 7/9 A kérdező kommentje:

181/54 anyámnak apámnak gyors az anyagcseréje --> hízni alig tudok, és bármennyit edzek igazából a bicepszem ilyenek nem nőnek erősödnek, egyedül a hasamon látszik, egy 50-60 kg lányt feltudok kapni kézbe és vinni! :)

Köszi az eddigi válaszokat!

Igazából azért kérdeztem mert nem találkoztam olyannal akinek bejönnék, és kicsit bizonytalan vagyok!

2016. jún. 1. 19:23
 8/9 anonim ***** válasza:
csak nézd meg a páwagyerekeket, 40 kilósak fullos csajokkal, úgyhogy BIZTOS nem az alkatod miatt nem jöttél be eddig senkinek, egyébként helyes vagy? am sztem az önbizalomhiányod miatt, kisugárzásod miatt nem volt sikered
2016. jún. 1. 22:03
 9/9 anonim ***** válasza:

nem

17

2016. jún. 2. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!