Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mádár0218 kérdése:
Lányok! Nektek bejönnek?
Figyelt kérdés
Nektek bejönnek a vékony srácok? ( nem gyengék, és nem is anorexiásak)
Kort is írjatok!
2016. jún. 1. 18:01
1/9 anonim válasza:
Attól függ,mennyire vékony,ha egy deka izom sincs rajta,az nem jön be.Alapból aki semmit nem sportol,az nem tetszik:D Szóval ha már kissé izmos,akkor jó,de a full vékonyak nem jönnek be.
2/9 Linó03 válasza:
Ha a vékonysága nem megy az "ereje" rovására, akkor igen. De azért egy kis izom legyen rajta. Tudom, hogy valaki alapból tök vékony alkat, és ha edz, a körméretei akkor sem változnak, de az alakja és a benyomása igen.
3/9 anonim válasza:
#2 Több ilyen kéne, mint Te :P Legtöbben csak azt hajtják, hogy gyúrjál ha vékony vagy, de azt nem értik, hogy attól a "körméretek" nem változnak. (majd' 80kg vagyok (176cmhez), de így is jön a "vékony vagy, gyurjá má")
4/9 anonim válasza:
mi az a körméret 3-as? kérdező, ha nem gyenge meg anorexiás, akkor neked mi a vékony?? az átlagos alkatról beszélsz és az bejön mindenkinek, a ropik meg a fiatal csajoknak bejön, egy kor felett már nem annyira, de ha a pénztárcád vastag, nekik is bejössz
5/9 anonim válasza:
176/80 az mióta vékony?? haveromnak fullos csaja van, a srác 176/50. akkor te szerinted a kövér ember 176/200-nál kezdődik? csak azért mondom mert először tisztázni kéne mi a vékony, jó mondjuk az is igaz, hogy mindenkinek más :)
6/9 anonim válasza:
#5 Attól a derekam, csuklóm, bokám, stb. vékony, csak van rajtam izom. Konkrétan a 34/44 gatya leesik a derekamról, de vádliban/combban meg épp hogy jó, pólómból is legtöbb S-es. Ez mi, ha nem vékony? :D
Ing viszont vagy lóg vagy vállban/karban kicsi (pedig nem vagyok az a nagy gyúrós)
7/9 A kérdező kommentje:
181/54 anyámnak apámnak gyors az anyagcseréje --> hízni alig tudok, és bármennyit edzek igazából a bicepszem ilyenek nem nőnek erősödnek, egyedül a hasamon látszik, egy 50-60 kg lányt feltudok kapni kézbe és vinni! :)
Köszi az eddigi válaszokat!
Igazából azért kérdeztem mert nem találkoztam olyannal akinek bejönnék, és kicsit bizonytalan vagyok!
2016. jún. 1. 19:23
8/9 anonim válasza:
csak nézd meg a páwagyerekeket, 40 kilósak fullos csajokkal, úgyhogy BIZTOS nem az alkatod miatt nem jöttél be eddig senkinek, egyébként helyes vagy? am sztem az önbizalomhiányod miatt, kisugárzásod miatt nem volt sikered
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!