Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk veletek történt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk veletek történt már ilyen? Mi lehet az oka? Ez elég gáz. Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy mióta szakítottunk a barátnőmmel, észrevettem, hogy nem stimmel valami. A lányokat ugyanúgy megnézem az utcán, ugyanúgy feláll a cerka, ugyanúgy kívánom a dolgot és még masztizni is szoktam, de...

Ha oda kerül a sor, hogy lefeküdjek egy lánnyal (aki nem a barátnőm) akkor elég nehezen indulnak be a dolgok pedig ott van mellettem élőben megfoghatom megnyalhatom minden.. :D És nem. A csajnak kell "felszopni" és van, hogy pózváltásnál menet közben lelankad és ennyi. Pedig kívánom a csajt. Nem fáradok el, nem történik semmi olyan dolog. Így 10 hónap után is picit úgy érzem mintha megcsalnám vagy nemtudom... van 1-2 lány akivel úgy baráti viszonyban vagyok de semmi komolyabb. Néha rájuk is gondolok hogy vajon mit szólnának ha megtudnák. Ez pszichológiai gond lesz szerintem. Csak attól félek ha újra lenne normális barátnőm akkor ott is ez lenne? Mert ha igen akkor én inkább elásom magam. Nekem akkor nem kell barátnő. Nagyon tudok szeretni az ágyban is meg csak úgy is de ezt kb. fél éve vettem észre. Pszichológushoz kellene menjek? Vagy ha lesz barátnőm mondjam el neki, hogy előfordulhat ilyen menet közben? Csak találgatok mi lehet az oka és hogy lehetne megoldani.

2016. jún. 1. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez normális, még nem dolgoztad fel a szakítást. Idővel elmúlik.
2016. jún. 1. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Neked is kell érzelmi alap a szexhez. Ez teljesen normális. Nagyon nagy tévhit, hogy a férfi bárkit bármikor meg tud dugni, csak a nőknek kell az érzelmi töltet. Ez nem így van. Én is olyan fajta vagyok, hogy ha nincs meg a megfelelő lelki alap, fel se áll. Hiába kívánnám testileg, nem menne. Ha találsz olyat, akit szeretsz, akivel már hosszútávon együtt vagytok és a kezed is tűzbe tennéd érte, akkor az ágyban ilyen problémák nem lesznek. Max túlizgulod az első alkalmakat, de az megint más tészta.

Szóval, ha lesz szerelem, lesz kifogástalan szex is.

2016. jún. 1. 17:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne aggodj.:) Még valoszínűleg nem vagy túl az exeden, de ez idővel elmúlik amint találsz egy lányt akibe szerelmes leszel. Ott nem lesznek gondok felóldódsz, és minden működik ugyanúgy tovább.
2016. jún. 1. 21:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, valószínűleg így van ahogy írtátok. Köszi mindenkinek :)
2016. jún. 2. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!