Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor bekapod a barátod szerszámát mit csinálsz vele, hogy mozgatod a nyelved?
Figyelt kérdés
Vagy csak simán szopod?2016. máj. 31. 19:37
1/9 anonim válasza:
A Visual Studio logója szerint szoktam mozgatni.
2/9 anonim válasza:
Általában előre-hátra mozgatom. Ha csak a makkját kapom be, akkor körözni szoktam főként, néha egy is vákuumot is csinálok hozzá.
3/9 anonim válasza:
amikor a makkját ingerlem akkor szívom finoman, nyelvemmel körözök rajta, majd fokozatosan megyek lefelé és csak a fejemet mozgatom vagy irányírtja
4/9 anonim válasza:
Először mindig lassan, csak puszilgatom, aztán körözök a nyelvemmel a makkján majd bekapom és gyorsan mozgatom a fejem, majd a végén mikor elfáradt a szám megszívom kicsit párszor és kézimunka amíg újra vissza nem áll az állkapcsom a helyére.....:D
6/9 anonim válasza:
#5 Mi van, savanyű a szőlő? :D
Miért lennénk attól ribik, hogy a BARÁTUNK farkát a szánkba vesszük?
8/9 anonim válasza:
Bocsánat, hogy ki merjük elégíteni a párunkat, tényleg elnézést, legközelebb megmondom neki, hogy bocsi de mostantól nem, mert Gyakorikérdéseken megkaptam hogy erkölcstelen ribi vagyok.:D
9/9 anonim válasza:
5.7.-nem sajnálom a barátotokat,ha van egyáltalán...
amikor kezdem akkor csak a nyelvem hegyével izgatom,és ahogy egyre többet veszekbe úgy "hanyagolodik a nyelvem szerepe" nem minha sok hely volna bármit is csinálni,de megprobálom csak simán hozzá nyomni...mintha szűkebb lenne.nem mintha nagy szám volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!