Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már bármilyen okból kifolyólag ismert, ismertebb magyar pasit élőben meztelenül, vagy esetleg csak a szerszámát?
Figyelt kérdés
Pl. személyes kapcsolat miatt, vagy bármilyen okból kifolyólag? Lehet bármilyen ismert pasi, színész, sportoló, tv-s személyiség bármi.
Írjatok részleteket is, mit láttatok! :) Köszi!
ui. pl. sok színdarabban is vannak meztelenül pasik, de bármilyen élethelyzet érdekel, és a látott dolog is :)
2016. febr. 21. 16:33
1/5 anonim válasza:
Kiss Ádám humoristával találkoztam a strandon, tehát ott már alapból fürdőnaciban volt, aztán láttam zuhanyozni. Rejtett zuhanyzó volt, de nem volt szemérmes és simán beláttam, ott már pucér volt. Elég nagy van neki, de nem akartam bámulni.:)
2/5 anonim válasza:
A Való Világ egy-két szereplőjét, keress rá pl. VV Aurelio képeire... Arról csak újságban olvastam, hogy Nemcsák Károly a '90-es években gyakorlatilag meztelenül szerepelt vmilyen színdarabban.
3/5 A kérdező kommentje:
Pl. az első hozzászóló jól megválaszolta a dolgot. Személyes, élő kapcsolatra gondoltam. Netene persze látni ezt azt.
Első, mesélhetnél Kiss Ádámról még. Pl borotvált volt-e neki stb :)
2016. febr. 21. 16:43
4/5 anonim válasza:
Miért vagy jobban rákattanva egy más által személyesen látott dologra, mint a saját szemed által látottra? És mennyiben más egy híres ember farka egy hétköznapiétól? Azt hiszed, hogy nekik aranyból van gyémántberakással? :D
5/5 A kérdező kommentje:
Nem, csak érdekel, ennyi :)
2016. febr. 23. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!