Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, ti miért vagytok úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti miért vagytok úgy oda a női mellekért?

Figyelt kérdés
A párom is nagyon szereti fogdosni, stb. Főleg most, hogy szoptatok.. de nem igazán értem, hogy mi annyira jó benne.

2016. máj. 31. 15:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Belénk van kódolva :D
2016. máj. 31. 15:13
 2/19 anonim ***** válasza:
11%
Belénk van kódolva. A nagy mell nőies, gyönyörű, persze hogy odáig vagyunk érte.
2016. máj. 31. 15:14
 3/19 anonim ***** válasza:
Ezt nem érteni kell, érzeni.
2016. máj. 31. 15:18
 4/19 anonim ***** válasza:
36%
Amiért a nők odáig vannak a csini cipőkért: kell és kész, örömet okoz, szép és ha birtokolsz egyet ( kettőt) büszkeséggel tölt el
2016. máj. 31. 15:18
 5/19 anonim ***** válasza:
40%
azért mert a nagy mell a Nőiesség jele... tehát az a pasi aki a nőket szereti az a női melleket is szereti... a többi meg ocska b**i :D
2016. máj. 31. 15:19
 6/19 anonim ***** válasza:
Megmagyarázhatatlan. Szerintem ösztönös a dolog. Én mindíg is a nagy, kemény mellekért voltam oda.
2016. máj. 31. 15:22
 7/19 anonim ***** válasza:
63%
Nekem a kedvenc sportágam is a 200 női mell.:)
2016. máj. 31. 15:22
 8/19 anonim ***** válasza:
69%

Szóval akinek nincs nagy melle az a nő már nem is igazi nő, vagy nem nőies?

Ennyi erővel akinek kicsi a farka az nem is igazi férfi, mert a méretes farok a férfiasság jelképe.

2016. máj. 31. 15:24
 9/19 anonim ***** válasza:

ma 15:24

Elnézést a sok feminista hölgytől Rosszul fogalmaztam, de mialött a nők érdekvédelmi szervezetéhez rohannátok feljelentgetéssel elötte azért helyesbítenék:

A Mell a nőiesség egyik elsöszámü külső női nemi jellemzője... A telt mellek a termékenység jele nagyon sokáig ez volt a nőiesség jele is egyben.

2016. máj. 31. 15:27
 10/19 anonim ***** válasza:

Azért mert "tiltott gyümölcs". Nem hétköznapi látvány, mert ugye mindenki eltakarja. Más országokban, ahol kevésbé fontos eltakarni (pl.: trópusi országok) ott nem is akkora izgalmi forrás.

Ha itt is mindenki elkezdene melltartó nélkül mászkálni nyáron, pucér felső testtel vagy trikóban, ahogy a férfiak, akkor évtizedek alatt itt is átalakulna ez a tárgyiasított vonzalom.

De ehhez a jelenleg élő generációknak ki kéne halnia, hogy olyanok éljenek csak, akik már csak úgy látták a nőket.

2016. máj. 31. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!