Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire vonzó/izgató egy meztelen pasi látványa?
Figyelt kérdés
Ha jól néz ki. És mit néztek meg rajta először: egyből a farkát, vagy az izmait, vagy az összképet? :D Írjatok kort is pls. :)2016. máj. 31. 08:40
1/10 anonim válasza:
Nem különösebben izgató, ilyen szempontból nem vagyok vizuális, más dolgokra jobban felizgulok. Szerintem a szemét nézem meg először, meg az összképet. De fogalmam sincs. 19l
2/10 anonim válasza:
Nekem csak a párom látványa izgató, mert szeretem.
Idegen férfiak akár álló farokkal is flangálhatnának előttem, teljesen hidegen hagyna. Nálam a szexuális izgalom sokkal összetettebb annál, hogy pusztán a látvány ki tudná váltani.
3/10 anonim válasza:
Egyetértek #2-vel, a párom látványa nagyon izgató - az összkép és a részletek is ;) - de önmagában egy vadidegen férfi teste, főleg ha teljesen pucér teljesen hidegen hagy.
4/10 anonim válasza:
Én vizuális típus vagyok, ha tetszik nekem valaki, rám izgatóan hat a látványa. És ez nem függ a barátomtól, bár őt is szeretem nézni, neki főleg a fenekét meg az arcát. Általában mellkast nézek, izomzatot, ilyen formában a farkuk nem nagyon érdekel, hanem az izmok tónusa, áll, száj vonala, combok, fenék. Számomra egy izmos test amolyan "művészeti csoda", amelyre jól esik ránézni.
5/10 anonim válasza:
Ha a párom az akkor nagyon vonzó és izgató, minden részletben és összképben is. Mivel van barátom ezért ha egy idegen pasi... akkor felőlem fejen is állhatna álló farokkal, akkor is hidegen hagyna.
20L
6/10 anonim válasza:
huh első mondjuk test meg arc de imádom nézni a szép testeket :))
főleg egyre lengébben öltöznek :D
7/10 anonim válasza:
Én random felizgulok mindenkire, aki tetszik, mégha totál ismeretlen is.
Fúh és mi lenne ha még meztelen is lenne. Hmm
8/10 anonim válasza:
Szerintem sokkal izgatóbb tud lenni ha az adott pasi nem teljesen meztelen, természetesen nem a zoknira hanem a boxerre gondolok. Engem valahogy nem hoz lázba a pénisz látványa XD
10/10 anonim válasza:
Engem a farok látványa izgat a legjobban. Bár lehet fiatal koromból adódóan.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!