Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többet érez, mint eddig?
Van egy évfolyamtársam, ő 18 én már 19, és ő a legjobb lány barátom, mindig találkozáskor szoktunk ölelkezni, de mostanában ez az ölelés megváltozott egy kicsit szorosabb, és hosszabb ölelésre. Régebben állandóan felállt már mikor hozzám ért, mikor megölelt, akkor is érezte tuti a farkam, kicsit hátrébb is állt, és meg is jegyezte, hogy miért áll fel, meg sokszor mondta hogy "undi" (undorító) vagyok (nem éreztem iránta semmit, ilyen vagyok, ha valaki akit jobban ismerek hozzám ér, akkor oszlop egyből), mostanában már lenyugodtam, viszont olyan szinten hozzám dörzsöli magát, hogy egyszerűen nem bírok magammal, ilyenkor már feláll, és hát elég közel nyomja magát a farkamhoz, nem létezik, hogy ne érezze, de nem hogy elmenne, még marad, hiába érzi.. És akkor is jó szorosan ölel, és van mikor izeg-mozog.. Legalább 10 éve ismerjük már egymást, nem éreztünk egymás iránt abszólút semmit, csak nagyon szoros barátságot, megbízunk egymásban, dolgokat megbeszélünk, nem hinném hogy ez változott... Vagy mégis?!!
Erre szeretnék válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!