Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt mondta a szexet nem élvezi, csak az orgazmust. Vélemény?
Figyelt kérdés
Elmondása szerint a férfiak nem élvezik magát a szexet,csak azt a bizonyos utolsó pár másodpercet.
Ez tényleg így van?
2016. máj. 30. 16:59
1/12 anonim válasza:
Ez hülyeség. Én imádom minden másodpercét ahogy kefélek egy nőt, és nyögdécsel alattam.
3/12 anonim válasza:
Én a helyedben ott hagynám a pi***ába :D
Szánalmas egy ürge.
4/12 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy addig el is kell jutni. Az életben mindenért meg kell dolgozni :)
5/12 anonim válasza:
Biztos nem jol csinálsz valamit ha nem élvezi veled az aktust.
Ahogy szopod azt nem hiszem hogy ne élvezné.
6/12 anonim válasza:
Sajnalom szegényt (es teged is)
7/12 anonim válasza:
Részemről nem. És ez igaz az orálra is meg a kézimunkára is.
Mert pl a csókot nem élvezi? Nyomorodjon meg :D
8/12 A kérdező kommentje:
A téma igazából úgy jött,hogy nekünk nőknek sokkal jobb a szex,mert mi közben is élvezzük,ők meg annyira nem.
Egyébként meg rendben van a szexuális életünk én úgy érzem,csak ez a kijelentése elég rosszul esett. De majd mindenképpen rákérdezek nála.
2016. máj. 30. 17:43
9/12 RRR válasza:
nem
ha így lenne fabatkát se érne az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!