Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám jobban kényeztetni a barátnőmet?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy szereti ha a nyakát és a fülét csókolgatom, vagy épp a mellkasát és a mellét. A punciját is szoktam masszírozni, de csak a bugyiján keresztül. Valami amivel élvezetesebbé tudnám tenni neki?2016. máj. 30. 16:53
11/14 A kérdező kommentje:
Igen, de az előzőkben írtam, hogy miért :/
De biztos vagyok benne, hogy majd kialakul...csak, na, értitek. Ha érzem és látom, hogy élvezi amit csinálok, akkor én is jobban beindulok és élvezem...
2016. máj. 30. 22:36
12/14 anonim válasza:
Ez sztem nagyon rendes toled hogy nem erolteted :) es ne is siettesd a dolgot tovabbra se... Boldogságot :)
13/14 anonim válasza:
Nem tudom a "szarul bánt vele" mire vonatkozik. De ilyet én is hallottam nőtől. Nem kell elhinni. Ő sem lehet földre szállt angyal.
Amíg ilyeneket mond, és nincs rendes szex. Ne vedd komolyan, mint párkapcsolatot én azt tanácsolom.
14/14 anonim válasza:
nagyon rendes tolled, hogy enyire tiszteled, dicséretes nagyon, de ne haragudj, a barátnőd bunkó, ha hagyta hogy z előző fiu így elrontsa élményét ezek kapcsolatban, és most aki fiu igazán megérdemelné már, annak nem adja magát. hát.... nagy az Isten állatkertje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!