Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt baratom ujra keres, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt baratom ujra keres, mit tegyek? (A tobbi lent)

Figyelt kérdés

Exemmel ugymond egyutt voltunk kb 1,5evet tavaly szeptemberben szakitottunk,de most ujra keres.nem tudom mit tegyek mert amikor mar a kapcsolat vege fele jartunk megmondta h o mar nem szeret engem es csak szexre kellek neki,en akkor nem fogtam fel rendesen h miert is van meg velem mert nagyon szerettem.mar vagy 2-3honapja egyre jobban ereztem magam nelkule,es most shogy itt az alkalom vissza szeretnek adni neki mindent amit megtett velem..bosszut szeretnek rajta allni h erezze o is amit en ereztem akkoriben..

Vmi tanacs legyszi?

17/L

2016. máj. 30. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kell a bosszú! Azzal csak elsüllyednél az ő szintjére, semmivel sem lennél különb nála. És ráadásul nem is éreznéd magad jobban tőle. A szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közöny! Ne is vegyél tudomást róla, semmit ne reagáljak rá, ha ír, keres. Hidd el, az sokkal jobban fogja "b.szni a cserét"! Mert bizonytalanságban hagyod.
2016. máj. 30. 16:56
 2/6 anonim ***** válasza:
*csőrét
2016. máj. 30. 16:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy átgondolta a dolgokat... azért megbeszélheted vele.

Am mi lett a terhességeddel?

S mennyire van még zurom életed? XD

2016. máj. 30. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Én azzal adtam a legnagyobb bosszút,hogy továbbléptem és boldog voltam nélküle, teljes életet élhettem. Két és fél évig jártunk, aztán rájöttem hogy megcsal, persze vissza akarta kaparni magát. Néha ír, de már boldog párkapcsolatban élek egy másik személlyel , mindig visszaírok neki, de csak mértékkel és pozitívan. Ez fáj neki a legjobban,hogy királynőt csinált belőled azzal,hogy szakítottatok. Hidd el, nem kell konkrét bosszú. Ennyi épp elég.
2016. máj. 30. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:

"bosszut szeretnek rajta allni h erezze o is amit en ereztem akkoriben..

Vmi tanacs legyszi?"

Nőj fel.

2016. máj. 31. 05:01
 6/6 anonim ***** válasza:

ne vegyél róla tudomást,

ha kedve tartja csak ugy lelép,

nem öszinte

kérdezted volna meg ha nem szeret akkor mért volt veled?

2016. szept. 22. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!