Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan nagy elvárás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy elvárás?

Figyelt kérdés

A társkeresőkön, mikor direkt kiírom, hogy 17 cm-es pénisz alatt ne is próbálkozzanak.

Akárhogy próbáltam kisebbel soha nem sikerült elélveznem, csak 17 centissel vagy annál nagyobbal, mégis rámírnak a férfiak, hogy nekik csak 13 van, de minden mást tudnak helyette nyújtani.

Ennyire érthetetlen vagyok?

23/N

2016. máj. 30. 01:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Amúgy ebben semmi gáz nincsen.

Én pl a nagy melleket szeretem, akkor én most gonosz vagyok, vagy tehetek róla? Egyszerűen csak ez indít be!

Téged meg a nagy cerka!

2016. máj. 30. 02:32
 12/27 anonim ***** válasza:

Az kell, nem keresek párkapcsolatot, nem tudok elkotelezodni, mivel szexmániás vagyok, és napi 10-15 menet kell, szedek rá gyógyszert is, így napi 30 helyett ennyit kívánok.

Tehát több szex=több partner

MI???? Szedsz rá gyógyszert? Mit?

Ez komoly? Mit szedsz??? Nem azért, csak volt már ilyen lány itt aki keresett erre a problémájára megoldást. Komolyan van gyógyszer?

2016. máj. 30. 02:50
 13/27 A kérdező kommentje:
Van persze
2016. máj. 30. 07:19
 14/27 anonim ***** válasza:
És mi a neve, annak a gyógyszernek??????
2016. máj. 30. 08:01
 15/27 A kérdező kommentje:
Vényköteles gyógyszer, mellesleg hormontúltengés miatt vagyok kiéhezett, így nem biztos, hogy az segítene valakin.
2016. máj. 30. 08:14
 16/27 anonim ***** válasza:

Más jele nincs a hormon túltengésnek????

Szőrzet növekedés, vagy nemi szervek kóros elváltozása????

2016. máj. 30. 08:23
 17/27 A kérdező kommentje:
Nincs, egyszerűen magas az ösztrogén szint, ezért a szervezetem úgy reagál, mintha mindennap ovulációm lenne..
2016. máj. 30. 08:29
 18/27 anonim ***** válasza:
Szemüveges vagyok és 17 centi ... és hasonló a problémám :-D ... bár orvosnál nem voltam vele, de aki ismer az mind azt állítja, hogy én is hormonzavaros vagyok :-D
2016. máj. 30. 08:30
 19/27 A kérdező kommentje:
Hmm :)
2016. máj. 30. 08:31
 20/27 anonim ***** válasza:
52%

A magas ösztrogén szint okoz ám mást is, csak úgy szólok... és attól, hogy peteérése van egy nőnek, nem fog mindenbe beleülni, és nem kívánja a napi 10 menetet sem.

Ami egyébként hosszú távon kivitelezhetetlen, sem időben nem fér bele a normál életvitelbe, sem fizikailag nem alkalmas rá a női hüvely, hacsak neked nincs páncélozva.

Egyébként ha a hossz a fontos, és a normál vastagsággal beéred, akkor máris bukott elméleted, hogy csak 17 centitől élvezel el, mert a vastagság adja az ingert, és nem a hossza. Sőt, a túl hosszú csak a méhszájat böködi, ami igencsak távol áll mindentől, amit kellemesnek neveznek. Viszont remek sérüléseket, méhszájsebet, és hegesedés esetén komolyabb bajt (akár meddőséget is!) okozhat.

Tehát ez is inkább csak agybaj, te a tudattól élvezel el maximum, hogy benned most 20 centi mozog.

A szexmániás nőkre a legjellemzőbb, hogy nincs orgazmusuk, ezért nem higgadnak le a szex után, nem élik meg a kielégülés élményét, ezért hajszolják a folyamatos szexet. Felfokozott állapotig eljutnak, de nincs a végén orgazmus, ami levezetné ezt.

Kicsit bonyolult így leírva, pedig amúgy tök érthető.

Szóval nekem, mint nőnek, megfelelő mennyiségű szexuális tapasztalattal, kicsit úgy tűnik, hogy most vagy csak egy unatkozó tinifiú ír ki ekkora balfa.szságokat, vagy csak várod a privátokat.

Utóbbi esetben megkockáztatom, hogy több partner=több fizetős kuncsaft.

A pasikat kérdezném, ha egy csaj ezt így kiírja az adatlapjára, téged mi vezet rá, hogy ráírj?! Valószínűleg még a 17 centi is már csak harangozik...

Jobbat nem találsz?!

2016. máj. 30. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!