Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem olyan "nagy valami" a szex?
Egyetértek. Sokkal jobban vágyom megértésre, szellemi partnerre mostanság én is. Persze szex is legyen, de értsük meg egymást, beszélgessünk, stb. :)
26F
Azért gondolod így, mert férfivá érettél.
Most ez elég meghatóan hangzik, de tényleg felnőttél, ha ezt így gondolod.
A legtöbb fiatal azért nem érett még mert azt hiszik hogy az életben minden a szex körül forog. Pedig vannak ennél fontosabb dolgok is, de persze a jó szexuális élet sem elhanyagolható.
Vagy nem jön be vagy nem volt még részed jó szexben.
Nem mindenkinek jön be ugyanaz. Van, aki szeret focizni és az élete, van, akinek nem. És van, aki nem szeret focizni, aztán rájön, hogy mégis szeret egy csapathoz tartozni és nyújtani valamit, végül megszereti.
Én élvezem és imádom csinálni! Természetesen volt olyan menet, ami nem volt csúcs, de többségében nem ez a jellemző. Ehhez azért hozzátartozik, hogy kell egy jó partner.
Elélni vízen, levegőn és kaján kívül, gyakorlatilag bármi nélkül ellehet. Lehet élni szex nélkül, barátok nélkül, család nélkül, kinek mi kényelmes.
A huszonéves srácok többsége sem gondolja, hogy a világ a szex körül forog. (Mondjuk, nélküle kihalnánk, de na.) Egyszerűen szeretik és élvezik. Ha valaki akár 20, akár 40 évesen imád szexelni és élete fontos részének tartja, még ugyanúgy lehet férfi.
9-es! Senki nem mondott ilyet, h nem fontos a szex. Csupán arról volt szó, h nem az a világ közepe. Nagy különbség!
Csak, h a kérdésre is válaszoljak, szerintem is vannak fontosabb dolgok mint a szex, de koránt sem az a legfontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!