Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem nem olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem olyan "nagy valami" a szex?

Figyelt kérdés
férfi vagyok. Amikor még kisebb voltam, mindig olyan nagy dolognak tartottam a szexet, hogy milyen érzés lehet, meg hogy én sose fogom elérni, olyan elképzelhetetlennek tartottam, szinte "csodának" amint elveszítettem, és ugye egyre többet dugtam, már olyanná vált mint anno a maszti. Meg rájöttem hogy nem az a világ teteje :D Áh igazából nem tudom megfogalmazni mire gondolok pontosan, remélem értitek valamennyire.
2016. máj. 29. 23:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Egyetértek. Sokkal jobban vágyom megértésre, szellemi partnerre mostanság én is. Persze szex is legyen, de értsük meg egymást, beszélgessünk, stb. :)

26F

2016. máj. 29. 23:48
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Akik csak arra használják a partnert hogy beleverjék, ne is csodálkozzanak azon hogy ezt érzik.
2016. máj. 29. 23:54
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Néha volt hogy én is elgondolkoztam rajta, vagy olyan érzésem volt hogy "csak ennyi" :D És nekem is első szex előtt nagyon vágytam rá, én is a csúcsnak gondoltam. De értem mire gondolsz kedves kérdező :)
2016. máj. 29. 23:57
 4/12 A kérdező kommentje:
nem azt mondom hogy szex nélkül is leélheted az életed, csak nem olyan nagyon nagy dolog :D
2016. máj. 30. 00:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Igazából nem halsz bele ha nem szexelsz szóval le lehetélni nélküle is :D amugy igen most tapasztalod meg hogy célt kell kitüzni de az út ami boldoggá tesz nem a cél!:D
2016. máj. 30. 00:08
 6/12 anonim ***** válasza:
88%

Azért gondolod így, mert férfivá érettél.

Most ez elég meghatóan hangzik, de tényleg felnőttél, ha ezt így gondolod.

A legtöbb fiatal azért nem érett még mert azt hiszik hogy az életben minden a szex körül forog. Pedig vannak ennél fontosabb dolgok is, de persze a jó szexuális élet sem elhanyagolható.

2016. máj. 30. 00:38
 7/12 A kérdező kommentje:
pedig másban nem vagyok férfi, és eleve huszonéves vagyok csak
2016. máj. 30. 00:51
 8/12 anonim ***** válasza:

Vagy nem jön be vagy nem volt még részed jó szexben.

Nem mindenkinek jön be ugyanaz. Van, aki szeret focizni és az élete, van, akinek nem. És van, aki nem szeret focizni, aztán rájön, hogy mégis szeret egy csapathoz tartozni és nyújtani valamit, végül megszereti.

Én élvezem és imádom csinálni! Természetesen volt olyan menet, ami nem volt csúcs, de többségében nem ez a jellemző. Ehhez azért hozzátartozik, hogy kell egy jó partner.

Elélni vízen, levegőn és kaján kívül, gyakorlatilag bármi nélkül ellehet. Lehet élni szex nélkül, barátok nélkül, család nélkül, kinek mi kényelmes.

A huszonéves srácok többsége sem gondolja, hogy a világ a szex körül forog. (Mondjuk, nélküle kihalnánk, de na.) Egyszerűen szeretik és élvezik. Ha valaki akár 20, akár 40 évesen imád szexelni és élete fontos részének tartja, még ugyanúgy lehet férfi.

2016. máj. 30. 00:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Aki szerint nem fontos a szex, az próbáljon meg élni nélküle.
2016. máj. 30. 07:52
 10/12 anonim ***** válasza:

9-es! Senki nem mondott ilyet, h nem fontos a szex. Csupán arról volt szó, h nem az a világ közepe. Nagy különbség!

Csak, h a kérdésre is válaszoljak, szerintem is vannak fontosabb dolgok mint a szex, de koránt sem az a legfontosabb!

2016. máj. 30. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!