Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális kapcsolat?
Nagyon szeretem az anális szexet és szeretnék egy olyan kapcsolatot amiben csak análisan közösülünk a barátnőmmel! Maga a gondolat izgat fel hogy csak popsiba menne!
A hétköznapjaink persze legyenek teljesen átlagosak, ez csak olyan magánéleti titok lenne!
Szerintetek lehetséges ilyen barátnőt találni aki ezt vállalja?
Lányok esetleg van aki belement volna ilyenbe ha a barátja kérte volna az elején?
(Emellett fontosak a belső értékek és nem csak ez lenne a fő, csak amolyan hálószobai kaland)
Min gondolkozzak? Igazából találkoztam már ilyen lánnyal, és a belsője miatt nem lett köztünk semmi?!
Csak az érdekel mások mit válaszolnának erre!
Össze kéne fognunk! én is iylen lányt keresek akit alkalmanként jól s/*-gbe lehet raknii, és a hét gondjait problémáit mind beleereszteni...ahhhwww...már a gondolattól is merevedek!
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!