Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mindig a 40-es és az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a 40-es és az afölötti pasikhoz vonzódom?

Figyelt kérdés

Egyszerűen imádom az érett férfiakat, akik elmúltak már 40 vagy 50 évesek, de annak ellenére nem jól tartják magukat.

Más férfiakra szinte rá sem tudok nézni, a mai fiatalokra meg aztán főleg nem.. többségük inkább nőies kisfiú, mintsem férfi.

Talán apakomplexusom van vagy más egyéb? Mással is van ez így?

L/20

2016. máj. 29. 21:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én megértelek, volt már több nagyon fiatal barátnőm, és nagyon jó volt nekik is, és nekem is. 48/f
2016. máj. 29. 21:47
 12/18 anonim ***** válasza:

Az nem apakomplexus, ha az érettebb jól kinéző, sármos pasik jönnek be.

Van akinek a kopaszok, van akinek a borostásak, neked meg az idősebbek, de ez csak ízlésbeli különbség, a külsőről szól, nem az érzelmekről.

2016. máj. 29. 21:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Én miért nem tudok ilyen lányokkal találkozni? F.
2016. máj. 29. 21:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Az én korosztályom miért nem kell senkinek?
2016. máj. 29. 22:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is itt vagyok 50 évesen lányok privi
2016. máj. 30. 15:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi is szeretjük vagy szeretnénk a fiatalabb lányokat igy 40 felett.Nincs ezzel baj.Komolyabb pasikat szeretnél ennyi.
2016. jún. 3. 14:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Hölgyeim, csak azt sajnálom, hogy nem találkoztam még egy ilyen lánnyal sem. Pedig ezek szerint vannak. 40.F.
2016. jún. 3. 19:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Írj
2016. okt. 6. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!