Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nôk is élvezik, ha a pasi ölelés közben erôsen és ütemesen magához szorítja ôket?
Két nôvel volt eddig dolgom, és ettôl mindketten teljesen felizgultak, de olyan szinten, hogy simán el is tudtak menni tôle - akár ruhában is, anélkül, hogy a fôbb erogén zónákat külön izgattam volna.
Ez más nôknél is így van?
És ha igen, miért?
"Milyen az ütemes ölelés?"
Nem az ölelés az ütemes, hanem a szorítás:)
Elég hülyén tudom csak leírni, de valami olyasmi a dolog, hogy átölelem a lányt, mondjuk a kezem a fenekén /feneke felett van, és erősebben magamhoz szorítom, majd miközben szorítom, a kezemmel alulról felfelé "végigsimítom" a hátát (szóval ugyanaz a mozdulat, mint a simításnál, csak közben nyomom a kezemmel magamhoz). És ezt ismételgetni.
Így leírva nagyon hülyén fest, és nekem a valóságban is picit érdekesnek / esetlennek tűnt, de mégis az a tapasztalatom, hogy totál bevált az általam ismert két lánynál. Az egyiket kérdeztem is, hogy de miért, amire csak annyit válaszolt, hogy mert jó...
Szóval csak pont az én barátnőimnek volt ez a fura preferenciája, vagy ez egy tök általános dolog, csak én még nem hallottam róla. És ha általános dolog, akkor ebben mi az ennyire izgató? mert akkor hátha lehet ezt még fejleszteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!