Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem meg? Kérjek bocsánatot?
Volt egy barátom akivel 1,5 évig együtt voltunk. 1 év után a vőlegényem lett. Voltak gondok, volt amikor az agyamra ment, kiraktam az éjszaka közepén a cuccaival együtt kétszer. Nálam lakott kb. egy év után. Én gyakornok voltam ott ahol ő dolgozott. Mellette volt az első exem akiről nem tudott, az exem akkoriban külföldön élt. A barátom elvitt a családjához, bemutatott a barátainak, én senkinek nem mutattam be őt. Miután végleg szakítottunk, mondta hogy 4-5 évig senkije nem lesz. Ez volt olyan 2 éve és tényleg nincs senkije azóta. Szerintem nem is szexelt. Nekem nincs se facebook, se Twitter, sehol nem tud megkeresni, új számom van.Egy bizonyos torrent oldalon próbál üzengetni és Facebookon is kitesz olyan képeket, amik hozzám szólnak. Voltam gyenge pillanataim amikor összeestem az utcán és ott volt mellettem, mindig támogatott, nagyon szeretett. Elviselte a hülyeségeimet. ott volt velem, amikor más nem és támogatott. És sajnos még mindig szeret.
Jobb lenne ha megkeresném és beszélnék vele vagy inkább hagyjam? Hogyan tudná végre lezárni?
Nagyon egyoldalúnak tünik ez a kapcsolat. Hosszú távon úgysem működne sokáig.
Ne foglalkozz vele! Majd elmúlik részéről a vonzalom! Ha lassan, akkor lassan!
Nem beszéltünk lassan 2 éve. nekem édes mindegy, kis bűntudatom van. Ő írt egy bizonyos oldalon, próbál kommunikálni velem; nem közvetlenül de próbál.
Más országban lakunk, nem találkozunk.
Húú ez egy nagyon jó kérdés.
Sajnos hasonló állapotban vagyok, mint a volt barátod, de talán nem ennyire súlyosan. Nem tudom melyik lenne a jobb.
Miért hagytad el? Nekem a kapcsolatotok eléggé egyoldalúnak tűnik, ő nagyon szeretett és támogatott téged, te meg elhagytad párszor, amikor valami nem tetszett neked.
Nincs valaki más, aki tudna neki segíteni?
Egyénfüggő lehet, hogy mi a helyes lépés neki. Ha beszélni akar veled, akkor lehet az lenne a megfelelő, ha beszélsz vele.
Egyébként az, hogy nem egy országban éltek, nem feltétlenül kéne szakítóok legyen.
Beszélj vele, és legyél egyenes! Ne bújj utalások, meg kétértelműség mögé, hanem egyenesen, egyértelműen beszéljétek meg. Ezerszer könnyebb lesz neki lezárni, és te is megkönnyebbülsz. De semmi érzelmi zsarolás, csak az igazság. Én ezt várnám.
24/F
Nem ez volt a szakító ok. Volt mellette más, folyamatosan átvertem és megcsaltam. Annyit látok, hogy nem tud tovább lépni, pedig 2 év után kellene. Vannak barátai, rokonai, megvan, ennyire nem vészes, de barátnőt nem szeretne.
Azért hagytam el, mert igazából ő volt a szerető, volt mellettem más és már nem működött. Külsőre sem jött be. Azt nem felejtem el, hogy velem volt olyan helyzetekben, amikor szó szerint összeestem. nem tudtam a kezemet felemelni sem.
Nem tudom mi lenne a jobb ha nem zaklatnám fel azzal hogy találkozunk vagy ha tisztáznák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!