Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gazz az ha en a kiss meretel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazz az ha en a kiss meretel joban elvezem?

Figyelt kérdés
tegnap voltam masocorra ferfivel es kisseb volt a farka mint anakk akivel eloszor voltam es sokkal job erzes volt. kb 14 cnti lehettet. Normalis vagy csak azert van mer tapasztalatlan vagyok?? (a helyes irast lecci nezettek el,most keltem es azgybol irok :)
2016. máj. 29. 11:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én négy paival / férfivel életem nemi életet. És mind a négy más méretekkel rendelkezett... A 14/ 16 cm Számomra is " élvezetesebb ,, .. :D
2016. máj. 29. 11:48
 12/16 anonim ***** válasza:
* s !!! 😅😅😅😅
2016. máj. 29. 11:49
 13/16 A kérdező kommentje:
hat hidd el nm az iras tudas fog valakit okossa tenni.de mondjuk teged ugyse mulhatlak felul, elvegre te meg azt is meg tudod alapitani interneten keresztul, h egy teljesen ismeretlen szemejnek mi az anyanyelve :D
2016. máj. 29. 11:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem gáz, én is így vagyok vele, a kisebb valahogy "kényelmesebb"

Ennek ellenére a mostani páromnak 18 körüli, és hát van amikor nagyon élvezem, de van amikor kegyetlenül fáj ahogy méhen vág...

2016. máj. 29. 12:06
 15/16 anonim ***** válasza:
A párommak 11 cm, és imádom úgy ahogy van,sose cserélném le egy nagy farokra.20/l
2016. máj. 29. 12:11
 16/16 anonim ***** válasza:
A logikai feltételezéseid is nagyon jók. Igen 100 évvel ezelőtti ükszülőkről hallottam olyat, hogy nagyon tanult ember volt, még attól is eltekintve, hogy nem biztos, hogy volt végzettsége, vagy írástudása. Ma már 2016-ban mégis milyen munkát akarsz végezni ahol nem kell tudni elküldeni egy email-t vagy megírni egy egyéb hivatalos levelet, szerződést stb? Mindenre betanítanak ha a végzettséged nincs is meg, de beleírsz ilyet majd, hogy Másoccor szerintem égnek áll a haja a főnöködnek. Gondolom nagyon fiatal lehetsz még, azért hordasz össze ennyi hülyeséget, tehát még van időd változtatni. Húzz bele, mert így max a kocsisorra leszel jó vagy arra, hogy szülj 6 gyereket már 20 évesen.
2016. máj. 29. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!