Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazz az ha en a kiss meretel joban elvezem?
Figyelt kérdés
tegnap voltam masocorra ferfivel es kisseb volt a farka mint anakk akivel eloszor voltam es sokkal job erzes volt. kb 14 cnti lehettet. Normalis vagy csak azert van mer tapasztalatlan vagyok?? (a helyes irast lecci nezettek el,most keltem es azgybol irok :)2016. máj. 29. 11:01
2/16 RRR válasza:
semmi se gáz,ha neked jó,ha élvezed
ne mások véleményével törődj
3/16 anonim válasza:
egy bizonyos értékeken belül az ügyesebb jobb nem tudom miért lenne ez gáz mindenben ez van.PL kicsit hülyébb gyerek több tanulással lekörözheti az alapjában okosabb embert.Többet edző ember lenyomhatya erővel a 10cm magasabb ellenfelét is.
4/16 anonim válasza:
Ezzel én is igy vagyok :D
Nekem nem kellene nagy, fáj bizonyos pozokban és nem tudja tövig nyomni ami a fiúnak is rosz hogy nem tudja rendesen berakni.
5/16 anonim válasza:
off de mi a logika abban, hogy most keltél fel és a másodszorra helyett másoCorrát írsz? (+még sorolhatnám de fölös) Reggel lecsökken az iq-d egy óvodás szintjére? Mikor 3 műszakos melóban voltam akkor én is ejtettem kisebb hibákat, de ilyeneket hagyjuk már.. :D Inkább szerezz egy minimális műveltséget olvass könyveket és utána filozofálj azon, hogy a kis, vagy a nagy pénisz a jobb
7/16 anonim válasza:
Nem, az nem gáz, hogy kis mérettel jobban élvezed, ami egyedül itt most gáz, hogy a műveletlenségedet azzal próbálod palástolni, hogy "most keltél"
De amúgy totálisan elnézzük, hogy megerőszakolod az anyanyelvünket, na KÖSSSZCSI
8/16 anonim válasza:
Nem gáz, de a helyesírásod az az, ez gyenge kifogás,hogy most keltél fel. Egyszerűen rossz a helyesírásod.
9/16 A kérdező kommentje:
igen tenylleg vetek hibakat, de nm vagyok buta. es a helyes irasban amugy sincs logika szoval barmint el lehet irni.ettol nm lesz valaki buta.
2016. máj. 29. 11:29
10/16 anonim válasza:
Mitől lesz valaki buta, ha nem attól, hogy még a saját anyanyelvén sem képes két épkézláb mondatot leírni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!