Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a megcsalás megbocsátható? (szex)
Figyelt kérdés
Ti megbocsátanátok a párotoknak ha megcsalna titeket? Tegyük fel lassan 3éve együtt vagytok és ivott vagy nem ivott de lefeküdt egy másik lánnyal. Ezt a fiúktól is kérdezem hogyan mondanátok el/magyaráznátok ki ha adott esetben szeretitek a barátnőtöket, és jó vele a szex, de mégis megcsalnátok) 18L a barátom 19 neki nem én vagyok az első, de nekem ő igen.2016. máj. 29. 10:57
12/17 anonim válasza:
nem bocsájtanám meg. sem 1 sem 15 év együttlét után.
24N
13/17 Sunshinedoll válasza:
Nem. Amilyen piti p-csa vagyok, fel is hívnám a csajt és személyesen adnám oda neki a pasim cuccait, hogy most már tartsa ő magánál, mert ide többé nem jön.
14/17 anonim válasza:
A megcsalás nem megbocsájtható bűn.. Így járt a párod..:)
21/f
17/17 anonim válasza:
Szeretem ezt az oldalt. Csupa gerinctanulmány, meg állhatatos kőszikla. Csak épp az életről nincs fogalmuk. Ez nem baj, hiszen mindenki így kezdi. Idealistán, fekete-fehér szemüvegen át. A baj csak az, hogy ezt oly fensőbbséges és kíméletlen magabiztossággal adják elő, hogy kérdező el is hiszi, hogy ez így van. Pedig mind a kérdés, mind a válaszok feltételes módban íródtak. És hogy valójában mi fog történni ilyen esetben, azt majd az élet dönti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!