Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek miért van, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van, hogy egy lány barátunk mindig villantani akar?

Figyelt kérdés

Ez a heppje, hogy részegen villantani hídról, jól látható helyről részegen, buliból stb.

Ez pszichológiailag hogyan lehetne megmagyarázni?

Olvastam már itt mutogatásfüggőségről, ami addig fajzott, hogy a lány lecsúszott, heroinfüggő prostituált lett.

Ráadásul szokott füvezni, ami kapu drog.

Érdemes szakemberhez fordulnia?

És ha igen, hogy mondjam neki? "figyi lehet kicsit kattos vagy, kezeltesd mielőtt rosszabbra fordulna"

NE írjatok privátot, nem rólam van szó.

2016. máj. 29. 00:57
 1/6 anonim ***** válasza:
12%
Igen, érdemes. A fű képes minden ilyesmit előhozni, amiről amúgy soha az életben nem derülne fény. Pl. bipoláris zavar (hangulatingadozás) és különböző mentális betegségek. Természetesen közvetlen módon nem okoz halált a fű, senki se halt bele a túladagolásába, maximum közvetett módon. Én inkább a pszichiátert ajánlanám neki, nem a pszichológust, mert az nem ír fel gyógyszert, nem kezeli, csak elbeszélget vele.
2016. máj. 29. 01:00
 2/6 anonim válasza:
Lenne egy ötletem. De ha nem gond, privátban írnám meg.
2016. máj. 29. 04:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Érdekelne a hölgy!
2016. máj. 29. 12:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Érdekeljen más hölgy, szerencsétlen.
2016. máj. 29. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
33%
pfff sztem te kezeltesd magad inkább, részegen kicsit hajlamos hülyeségeket csinálni = heroinista lesz belóle?
2016. jún. 3. 00:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Szegény aggódó kérdező csak a normális emberek sorai közé rángatná vissza a barátját :) erre a sok kanos fax csak nyáladzik itt.

Nem ebbe a kategóriába kellett volna kiírni, ahol pedofilok meg perverz állatok vannak.

Itt maximum azt írják, hogy normális amit csinál, aztán elkérik privátban a telefonszámát vagy az elérhetőségét a lánynak.

2016. jún. 3. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!