Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elrontottam?
Ott aludtam egy fiúnàl,elsőnek taliztunk.
Majd egy idő utàn,pàr óra után megcsókolta,huztuk egymàst,nem akartam engedni,majd végül csak történt oràl.Mindkét oldalról.
Ezzel el rontottam az érdeklődését,és a tartàsom?
Várhattál volna még vele így lehet hogy egy könnyen kapható ribizlinek gondol.
De az is lehet hogy lesz kapcsolat a dologból, sok ilyet hallottam hogy így jöttek össze párok.
Ezt vele kell megbeszélned. egyszerűen kérdezz rá hogy lesz-e folytatás. Vagy célozz rá, hogy neked tetszik, szeretnél még vele találkozni, máshova is elmenni. stb
Miből gondolod?
Nem tizenéves vagyok.
Hány éves vagy?
Erre nem tudom milyen választ vársz. Mi nem tudhatjuk hogy a srác fejében mi van gondoljatja azt is hogy:
Na megvolt ez is könnyen adta magát meg volt amire kellett
vagy azt is gondolhatja hogy olyan jó volt az este hogy megéri még időt szánni arra hogy összejöjjön veled.
Tehát akár el is vághattad magad nála de az is lehet hogy még komoly lesz a dologból.. adj időt a dolgoknak nem lehet mindent rögtön észre fogod venni ha a srác akar valamit mert akkor keresni fog, és ahogy írtad akar találkozni még akkor nem értem mért kételkedsz. Megbántad hogy oráloztatok?
Nekem nem kellene ilyen nő.
Ok, vettem, tehát ha egy férfi lefekszik egy nővel az első randin, akkor az "könnyen kapható" meg "ribizli"
Fordított esetben ez teljesen rendben van ugye, mert egy férfi azt tesz, ami jól esik neki.
Ejj, de álszentnek tetszenek itt lenni a pasik!
Megdugtam, de hát ő volt a ribi, hiszen "hagyta magát", így már nem is érdekes. Komolyan?
Tekintve a dolog csapatmunka jellegét, vicces dolog, hogy utána mégis CSAK a nő az, aki hibázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!