Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori nőknél a nimfománia? Van olyan nő akinek nem bírja elviselni a partnere ezt? Vagy van aki facér és mindig ezen kattog?
Figyelt kérdés
nimfo, sex2016. máj. 28. 04:39
1/2 anonim válasza:
Hát a barátom szerint nimfo vagyok, de ő inkább örül neki, mint hogy zavarná :D
2/2 anonim válasza:
Én is gyakran gondolok rá.. a barátom társaságában mindig kivánom extrém helyeken is szeretném de azért bárkivel nem szexelnék csak 1emberrel és ha egy ideig nincs kibirom nem ujjazom magam mert minek?
tehát nimfomániás biztosn nem vagyok maximum perverz :D
Sok lány szeret szexelni és összekeverik a nimfomániással ami szerintem betegség.. nézzétek meg a filmet és rájöttök hogy az egy komoly betegség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!