Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalta a legjobb barátnőmet a barátja. Elmondjam a barátnőmnek?
Tök véletlenül hallottam meg. A srác (akivel amúgy szintén jóban vagyok) konkrétan térden csúszva könyörög, hogy ne mondjam el, mert nem jelentett semmit neki, részeg volt, meg stb. És hogy mindennél jobban szereti a barátnőmet. (ez amúgy tényleg így van, nem kételkedem benne)
De annyira aljasnak érzem magam...a barátnőm annyira érzékeny és mimózalelkű, szerintem tönkremenne, ha megtudná...nem tudom, mit tegyek.
Ti mit tennétek?
18L
Kiderülni úgyis kifig egyszer.
Ne csalódjon egyszerre a pasijában és benned is. Az rosszabb lenne. Ráadásul neked is szar lenne.
Most egy idióta pasi pártját fogod, vagy a barátnődét? Tudod a dolgod, mondd el.
"Nehéz kérdés. Ha a srácnak valóban csak egy érzelemmentes szex volt és egyebet nem jelentett számára, valamint a barátnődet szereti, akkor NE, ismétlem NE mondd el."
Azért remélem, hogy aki így gondolkozik, abban van annyi következetesség, hogy azt azt sem bánja, ha a barátnője / élettársa / felesége időnként érzelemmentes szexbe bonyolódik más férfiakkal.
Ne te mond el a barátnődnek!
Mindenképp a srácnak kell bevallani.
Azt, hogy te tudod jobb ha meg sem tudja.
ha olyanról van szó, aki fontos nekem, nem bírnám ki, hogy olyan emberrel legyen, aki nem érdemli meg őt...
számomra egyértelmű, hogy elmondanám. persze, nehéz, de inkább tudja meg most.
Nem tudom ti hol éltek mert
1 hiába vonja kérdőre a gyerek ugyis tagadni fogja
2 magától meg úgysem ismeri be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!