Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme az exel való barátságnak?

Semmi értelme. Elvesztegetett idő. Tapasztalat. Az már úgysem lenne olyan, mint amilyen akkor volt mikor együtt voltatok. A másik, meg ha meg is kapnál újra, akkor rájönnél, h egy hatalmas álomvilágban éltél vele kapcsolatban, amíg vártál rá, és a valóság tök másmilyen!
Fiatal vagy még, előtted az élet! Ne a múltban élj, mert az csak visszafog, és elvesztegeted miatta a lehetőségeidet. Felejtsd el! Vége! Keress mást, 19 évesen túl fiatal vagy meg ahhoz, h kijelentsd mással nem menne! Ez csak duma! Csak el kell őt engedned. Mindenkinek így lesz a legjobb. Tapasztalatom szerint a legjobb minden kapcsolatot megszakítani az exszel.

Tapasztalatból mondom, jobb elkerülni az exet. Olyan helyzetben voltam, mint te, csak én vagyok a lány. A fiú megcsalta velem a barátnőjét, de nagyon csúnya vége lett a dolognak.
Tudom, hogy nehéz, de próbálj meg továbblépni. Ő már megtette, te se vesztegesd az időd, annyi lehetőséged van, ne dobd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!