Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy rázzak le egy lányt?
Igen közeli ismerősöm, kb 3 éve ismerjük egymást, eddig nem volt semmi köztünk. Aztán nemrégiben többször át kellett mennem hozzájuk, és egyszer csak lefeküdtünk. Azóta folyton ezzel szekál, hogy mikor megyek újra, találkozzunk, cserébe leszp és ilyesmik. Igaz, én is hibás voltam, mert ez kb tartott 1 hónapig, és akkor benne voltam a dolgokban. De ez engem irritál, azt szeretném, ha ezt a kis kalandot teljesen magunk mögött tudnánk hagyni, és csak barátok lehetnénk mint régen. Valaki volt hasonló cipőben?
21F
Erre szokás azt mondani, hogy elk_rtad a barátságotokat, szó szerint. Nyilván érez valamit irántad, ezek után meg kérlek, ne legyen pofád azt kérni tőle, hogy legyetek barátok. Szerintem jobb ha egyenesen megmondod a szemeibe, hogy nem akarod ezt folytatni. Csak nehogy kimond azt a szádon, hogy maradjatok öribarik, mert kitépi a szívedet a s_ggeden keresztül, ami jogos is lenne :)
25/N
"és egyszer csak lefeküdtünk."
Bírom az ilyen kezdetű sztorikat. A dugás csak úgy megtörténik váratlanul mint egy agyi aneurizma.
Ha előtte nem hülyítetted és nem ígértél neki semmi komolyat akkor mondd meg, hogy ez van attól mert széttette a lábát nem fogod feleségül venni. Ha a k***ráshoz nagy lány, akkor ehhez is.
#3-#4
Igazi kanos lúzerek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!