Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek az orgazmustól?!
Az a problémám, hogy túl hamar abbahagyom az ujjazást, mikor kezd "túl jó" lenni, akkor áttérek csiklóra, mert félek.
Volt már párszor hüvelyi orgazmusom, de elég ritkán, akkor is inkább csak a hüvely bejáratát izgattam. Tartok tőle, hogy nem tudom kontrollálni magam, és a folyamatot.
Csiklóorgazmussal is így voltam eleinte emlékszem, de addig csináltam, amikortól nincs visszaút. Mára megoldódott, két perc kell hozzá, és többször elélvezek egy maszti alkalmával.
Nem segít a dolgon, hogy kevésszer voltam pasival, akkor is mindig fájt. Vettem vibrátort, de hiába vagyok nedves, túlságosan feszít, fáj, ha feldugom. Pedig ettől vártam a megoldást az orgazmusproblémára és a fájdalomra is (hogy szokjam).
Mit tehetnék?
24N
1. Fokozatosság! Eben is, lépésről lépésre.
2. Keress egy idősebb, tapasztalt pasit tanító bácsinak!
2# Idősebbet? Miért?
Én 21 vagyok, de tökéletesen ki tudok elégíteni bárkit, függetlenül attól milyen típus.
Én azt tanácsolnám, hogy először is, izgasd a g-pontod és a csiklód egyszerre, legyen alattad törülköző :) Akkor csináld, mikor senki sem hallhat, engedd ki a hangod, engedd el magad teljesen, és nézd meg mi lesz ha addig csinálod, amíg nem bírod tovább visszatartani. Azt meg szard le mennyi nedv spriccel majd belőled.
Pasival azért fájt, mert nem voltál felizgulva eléggé. Ha nedves lennél, akkor egy 2 literes üveg is bemenne. Mondjuk az már tényleg feszítene.
mitől félsz ,amikor ujjazod magad???
miért nem folytatod a masztit??
Utolsónak pl sikerült megérteni a lényeget. :)
Köszönöm a válaszokat!
Annyit mondok hogy HAGYD MAGAD!!! Én, amikor a csúcson vagyok masztinál, legszivesebben üvöltenék, nyögnék de nem merek. 😳
Próbáld ki a késleltetés-játék-késleltetés módszert. Ezzel sok ideje lesz a csikló szöveteinek arra, hogy teljesen megteljenek vérrel, ez fokozza az izgalmat és az orgazmus hamarabbi jövését. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!