Félek az orgazmustól, de már nehezen bírom. Volt már így valaki?
Figyelt kérdés
Holnap lesz az első vizsgálatom a dokinál. Nemrég volt egy vetélésem. Ha az orvos nem tilt el akkor szabad? De akkor is félek mert az első 12 hét ugye kockázatos, nem az orgazmus miatt hanem amúgy is. De már több mint 1 hónapja nem volt semmi és rettentő nehezen bírom mert kívánom. Nem mertem eddig semmit csinálni nehogy baj legyen :( A szex nem is hiányzik annyira de egy kis kényeztetés már nagyon. Tiltott el titeket a doki a vetélés utáni terhességnél?2015. okt. 14. 12:00
1/4 anonim válasza:
hát nekem azt mondta az első 12 hétbe ne szexeljünk pedig nem volt vetélésem...amúgy én maszturbáltam egyszer a 8. hét után és utána véreztem egy kicsit, szóval utána a 39. hétig nem mertem magamhoz nyúlni..szerencsére megmaradt a babó, sőt mivel 40. héten sem akart megindulni a szülés, orrba szájba csináltam magamnak, mert úgy tudom hogy az orgazmus méhösszehúzódást okoz, hátha beindul a szülés...hát nem indult be, 42. héten úgy kellett indítani. na lényeg a lényeg én kivárnám a 12. hetet, minden formájával a szexnek.
2/4 anonim válasza:
Nekem is volt vetélésem, a 7. héten mikor volt szívhang mégis azt mondta a doki, h nyugodtan lehet szexelni.
Én mègse mertem, pedig kívántam, már szexes álmaim voltak. Aztán vmikor a 12. hét előtt voltunk először együtt.
Jó volt, de azért fèltem :) de nem lett semmi baj, ès azóta se.
Persze finomabban csináljuk.
3/4 anonim válasza:
Nekem nem volt vetélésem, viszont véreztem a 6. hét környékén, kellett is Utrogestan a 12. hétig. Ennek ellenére nem mondta a doki, hogy nem lehet szexelni. Nem is fogtuk vissza magunkat, bár azért óvatosabban csináltuk és nem is mindig behatolással, de gyakran volt úgy, hogy naponta többször is kielégítettük egymást. A babának nem lett semmi baja.
4/4 A kérdező kommentje:
Valahogy akkor kikéne várni tényleg a 12 hetet :( Jajj de az még több mint 1 hónap még mindig :(. Már van egy gyerkőc arra emlékszem ott nem is gondolkoztam ilyeneken ott sem mertem semmit csinálni kb a 15. hétig bírtam szerintem. Ami pár hónapja volt terhesség ott is féltem ott csak 8. hét után lett volna doki. Ott kb 7 hetesen nem bírtam magammal a paromat is allandoan zaklattam rosszabb volt mint most. És nem tudom hogy nem-e attól volt vetélés. Mondjuk az egy elhalt terhesség volt mint utólag kiderült de akkor is.. :( Jajj így is úgy izgulok holnap lesz az első vizsgálat vajon most lesz baba? Az előzőnél csak egy üres petezsák volt :( Már kivagyok mindentől fuuu.
2015. okt. 14. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!